PNL, reacție fulger după suspendarea achiziției de corvete. "Sabotare deliberată a securității naționale"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi reacționează, după ce procedura de achiziție a corvetelor a fost suspendată. "Putem deja să ne gândim la o sabotare deliberată a securității naționale".

Ovidiu Raeţchi, membru în Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională a Camerei Deputaţilor, a reacționat, după ce procedura de achiziție a corvetelor a fost suspendată. Deputatul PNL acuză coaliția PSD-ALDE de sabotarea securităţii naţionale.

"E incredibil ce face PSD din programul de modernizare a Armatei Romane! Au avut toate conditiile sa reuseasca: un pact politic prin care aveau asigurat bugetul necesar, tot sprijinul Parlamentului in aprobarea programelor cadru, suportul opiniei publice, care a inteles de ce avem nevoie urgent de o Armata mai puternica. Iar ei ce fac? Au reusit sa blocheze aproape toate programele! Nu au bani, nu se inteleg pe licitatii, isi fac singuri plangeri la Parchet, nu au capacitatea administrativa sa deruleze rapid, corect si sanatos contractele. Oamenii astia chiar nu inteleg ca ne-am asumat aceste programe plecand de la o amenintare reala? Chiar cred ca pot pacali NATO spunand un lucru si facand in realitate cu totul altceva? Nu vad ca ne facem de ras? Cand provocarile la Marea Neagra cresc in fiecare saptamana, cum e posibil sa blochezi din nou licitatia pentru corvete? De la un punct incolo, aceasta nu mai este doar incompetenta (sau coruptie?) - putem deja sa ne gandim la o sabotare deliberata a securitatii nationale. In beneficiul cui?", este mesajul postat de Raeţchi pe contul său de Facebook.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel