PMP reacționează DUR după ce Ponta a spus că Băsescu ar avea un blat cu Dăncilă: „Un MITOMAN politic!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Liderul deputaților PMP, Marius Pașcan, reacționează dur după ce președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat astăzi că Traian Băsescu ar avea un blat cu Viorica Dăncilă în privința moțiunii de cenzură. 

Într-o postare pe Facebook, Marius Pașcan povestește că înainte de această declarație a liderului Pro România, Victor Ponta l-a întrebat dacă PMP va susține o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncil, iar răspunsul a fost că toți deputații PMP vor semna și vor vota moțiunea.

„Ipocrizia și mitomania NU salvează România!

La finalul ședinței de astăzi a Biroului Permanent al Camerei Deputaților, liderul Pro România, Victor Ponta, m-a întrebat curios dacă PMP va susține o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. I-am răspuns cât se poate de clar și inechivoc, în calitate de președinte executiv și lider al Grupului parlamentar al PMP din Camera Deputaților, că ne vom aduce contribuția la formularea respectivei moțiuni de cenzură, că toți deputații PMP vor semna și vor vota pentru respectiva moțiune, respectiv căderea guvernului Dăncilă. Am susținut consecvent și anterioarele moțiuni.

În stilu-i arhicunoscut de mitoman politic, nonșalant speculativ, cabotin și „clovnăresc", Victor Ponta a declarat mai apoi presei că: „Băsescu încearcă, are un plan, cum a reușit la Senat, să vedem daca îi lasă pe deputați să semneze și să voteze. Că Băsescu are un blat cu Dăncilă și probabil nu îi lasă".

Victore, cu astfel de intoxicări te-ai făcut anterior de râs, ai ajuns repudiat și te-ai prăbușit politic... Se pare că nu ai înțeles nimic din pumnii încasați și mai ai încă nevoie de multă penitență și recluziune”, a scris Marius Pașcan pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel