Planeta de unde vine fiecare zodie. Banii și cariera, dictate de corpul ceresc patron: „Gemenii și Fecioarele - cei mai norocoși oameni în viață“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Planeta  de unde vine fiecare zodie. Banii și cariera, dictate de corpul ceresc patron: „Gemenii și Fecioarele -  cei mai norocoși oameni în viață“
Planeta de unde vine fiecare zodie. Banii și cariera, dictate de corpul ceresc patron: „Gemenii și Fecioarele - cei mai norocoși oameni în viață“

De pe ce planetă vine fiecare zodie a horoscopului? Iată cum influențează un corp ceresc patron banii și cariera nativilor.

Toată lumea are o planetă patron, iar aceasta determină succesul pe care îl veți avea în viață în ceea ce privește finanțele și cariera. Astrologia deschide vălul cunoașterii străvechi pentru toată lumea, tot ce trebuie să știi este semnul tău zodiacal. Acționând în conformitate cu regulile și în armonie cu astrul ceresc, cineva își poate spori sau corecta punctele forte și punctele slabe predeterminate de planeta natală.

Vezi și: Horoscop. Topul celor mai disciplinate semne ale zodiacului. Nativii Leu conduc detașat

Planeta de unde vine fiecare zodie

 

Soare (Leu)


Energia puternică a Soarelui este concentrată în Leu sub forma unei forțe fizice și spirituale extraordinare. Planeta de foc își lasă copilul să fie "scăldat" în fluxuri de glorie. Carisma și obsesia pentru putere îi face pe acești oameni să fie oratori, politicieni, educatori, antrenori și psihologi de neegalat. î

Creativitatea lor puternică, măiestria și dragostea de viață vor ajuta această zodie să reușească să organizeze diverse sărbători și evenimente, inclusiv evenimente de statut. Copiii Soarelui se bucură de succes în mediul lor, perseverează și își ating cu ușurință obiectivele. Natura lor duală se manifestă nu numai prin determinare și ambiție, ci și prin egoism și uneori chiar prin aroganță.

 

Luna (Rac)


Patroana Luna conferă Racului o sensibilitate și o emotivitate puternică, precum și o mare intuiție. Natura lor poetică și expresivitatea lor excesivă vor rezona în profesii creative precum scriitor, pictor, poet și muzician. Adoră să fie în centrul atenției, fiind în același timp capabili să construiască legături puternice, nu doar în familie, ci și la locul de muncă.

Persoana de sprijin va fi un bun educator, psiholog, consultant, de exemplu, în domeniul designului: atașamentul cancerului față de casă și confort poate fi monetizat cu succes. Din nefericire, copiii Lunii sunt puțin cam pasivi și inerți, ei vor trebui să urmărească vârfurile de activitate ale Lunii: în Lună Plină sau Lună Nouă își arată cele mai bune calități și au șansa nu doar să prindă norocul de coadă, ci și să obțină ca Pasărea de Foc să le îndeplinească dorințele.

„Gemenii și Fecioarele -  cei mai norocoși oameni în viață“

 

 

Mercur (Gemeni, Fecioară)


Mercur este planeta recunoscută a norocului, a comerțului, a banilor și a cunoștințelor. Fecioara și Gemenii sunt dați de ea ca fiind întreprinzători, norocoși și de mare inteligență. Sunt semne inteligente, își pun în valoare cunoștințele și abilitățile pentru a-și atinge toate scopurile și obiectivele. Mercur îi înzestrează pe Gemeni și Fecioară cu abilități deosebite de comunicare, cu talent pentru a vorbi în public, ceea ce îi face excelenți negociatori. În același timp, mercurienii pot fi niște ascultători excelenți, atât în cuvinte, cât și în fapte.

Ei au o capacitate unică de a explica lucruri complexe în termeni simpli, iar aceasta este o componentă necesară în profesia de profesor sau antrenor. Copiii lui Mercur, datorită virtuozității lor cu limbile străine și dragostei pentru cunoaștere, devin adesea jurnaliști, scriitori și traducători. Puterea lor de observație și atenția la detalii le permit să depășească cu succes obstacolele și îi fac să fie cei mai norocoși oameni din viață.

 

Venus (Taur, Balanță)


Zeița protectoare a iubirii, a frumuseții, a fericirii și a banilor, Venus își înzestrează cu generozitate supușii cu abilitatea nu numai de a vedea frumusețea, ci și de a o crea. Arta de a combina culori, sunete, cuvinte și materiale îi face pe Taur și Balanță să aibă succes în profesiile creative, artiștii, muzicienii, actorii, poeții, designerii se regăsesc adesea printre ei. Acestea fiind spuse, darul de iubire al lui Venus se manifestă nu doar în căutarea frumosului, ci și în căutarea plăcerilor pământești.

Balanța și Taurul apreciază toate lucrurile materiale, mama patroană le oferă copiilor săi capacitatea de a economisi, de a strânge și de a aloca cu succes resursele, inclusiv banii. Aceștia pot fi buni finanțiști și manageri. Ei au întotdeauna o mulțime de idei și proiecte proprii pe care le dezvoltă sistematic și care le pot asigura un venit constant. Dar au nevoie de o motivație puternică pentru a da tot ce au mai bun.

 

Marte (Berbec, Scorpion)


Marte este zeul războiului, cuceritorul. El le conferă războinicilor săi rezistență fizică, spirit de conducere, voință și curaj, la limita agresivității. Încrederea în sine și incapacitatea de a pierde Berbecii și Scorpionii le permit să-și aranjeze viața așa cum doresc, fără să privească înapoi și fără limite. Planeta Roșie îi ajută pe Berbeci să facă totul rapid, concentrat, fără cuvinte sau gânduri inutile, ei încep imediat să îndeplinească sarcinile.

Marțienii au o sete puternică de bogăție și abilități de lovitură, prin intermediul acestora, ei ajung adesea pe culmile carierei. Gestionați cu brio situațiile de criză, gestionând cu pricepere oamenii, inclusiv supunându-vă voinței lor. Adesea devin lideri și își pot înființa cu succes propria afacere, dacă reușesc să exploateze energia puternică a lui Marte.

 

Jupiter (Săgetător, Pești)


Jupiter este planeta fericirii și a bogăției. Oferă subiecților săi, Săgetător și Pești, optimism și spirit de aventură. Mintea curioasă caută dezvoltarea nesfârșită și căutarea sensului tuturor lucrurilor. Farmecul și focul interior ajută la "aprinderea" inimilor celorlalți și îi conduce. Săgetătorii sunt profesori și filosofi remarcabili. Se poate câștiga și înțelepciune, erudiție și chibzuință prin succese la diferite teste, misiuni și concursuri.

În timp ce Jupiter le conferă Săgetătorilor o atitudine pozitivă și o forță interioară care îi fac să fie lideri rapizi și capabili să atingă înălțimi înalte în bani și carieră, Jupiter se comportă puțin diferit cu Peștii. Intuiția puternică a lui Jupiter le permite să se ferească cu abilitate de probleme, alegând în același timp cea mai bună cale de urmat.

 

Saturn (Capricorn, Vărsător)


Saturn este un simbol al prudenței și al autocontrolului până la echidistanță. Această frumoasă planetă este patroana a două semne zodiacale aproape opuse, Capricornul și Vărsătorul. Ceea ce au în comun este faptul că amândoi se străduiesc să atingă extremele. Acest lucru se manifestă printr-o dragoste irepresibilă de a reuși pe toate fronturile, inclusiv pe plan material, pentru a-și asigura un venit decent.

Altfel, ei folosesc talentele primite de la patroană în moduri diferite: Capricornul își poate direcționa sârguința, raționalitatea și consecvența pentru a-și crea propria echipă și a deveni un lider corect, iar Vărsătorul capacitatea lor de a se dezvolta activ poate fi folosită pentru a pune în aplicare cele mai îndrăznețe planuri.

 

Uranus (Vărsător)


Uranus este principalul patron al Vărsătorului. Natura planetei le influențează geniul, dorința de libertate și capacitatea de a rezista loviturilor sorții. Uranus își încurajează cu generozitate copiii pentru fidelitatea față de calea aleasă și față de propriile principii. Vărsătorii au capacitatea de a simți și de a discerne ceea ce este inaccesibil omului de rând. Gândirea ieșită din comun, lipsa de cadre, un milion de idei interesante îi diferențiază în cadrul unei echipe și le permite să trăiască după propriile reguli.

Inventivi și întreprinzători, printre ei se numără mulți oameni de știință, inovatori și pionieri remarcabili. Dorința de a schimba în bine nu doar viața lor, ci și a întregii umanități, găsește un răspuns adecvat din partea angajatorului și poate urca pe scara carierei și găsește susținători pentru a implementa proiecte de anvergură. Este adevărat că această călătorie poate dura mulți ani.

 

Neptun (Pești)


Neptun este planeta misticismului și a misterului. Ca Pești, transmite neîncredere și sensibilitate și aduce cu sine o pace interioară profundă și o creativitate fără limite. Dacă Peștii conștient de sine și auto-distructiv este atras de negativitate cu creativitate, iar intuiția lor subtilă este întărită și redirecționată, atunci se pot obține rezultate interesante.

Capacitatea unică de a vedea frumusețea interioară a unei persoane va avea un efect excelent asupra profesiei de fotograf, videograf, acum populară și adesea bine plătită. În general, abilitatea de a manipula o intuiție specială, care le este proprie, îi va face să aibă succes în multe domenii ale vieții.

 

Pluton (Scorpion)


Pluto nu mai este considerat o planetă, dar acest corp ceresc face parte din sistemul solar și are o influență majoră asupra vieții și caracterului Scorpionului. Pluton are puterea de a schimba realitatea și, în funcție de care parte - întunecată sau luminoasă - se află acest semn zodiacal, poate lua un caracter distructiv sau constructiv. Scorpionul este un reformator și un transformator, capabil să influențeze, chiar până la punctul de a schimba mințile oamenilor.

Din ei ies psihologi, psihoterapeuți, hipnotizatori și clarvăzători talentați. Își pot transfera cu ușurință forța și presiunea interioară atât în activitățile sociale, cât și în cele profesionale, în timp ce se străduiesc să dețină puterea și controlul. Sunt predispuși la aventură, inclusiv la asumarea de riscuri financiare, dar acest lucru nu îi împiedică să inventeze noi modalități de a face bani și să primească sume uriașe de bani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel