Pintea, REACȚIE după imaginile groazei de la Borșa: "Din păcate, are dreptate!"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Sorina Pintea a spus, după ce Emanuel Ungureanu a publicat imagini care arată condițiile din spitalul de Boli Psihice Borșa din Cluj, că are dreptate și că în solicitările de investiții nu apare Borșa, însă vor fi discutate toate aspectele. Spitalul spune că imaginile au fost realizate „tendențios". 

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a postat pe pagina personală de Facebook imagini din incinta spitalului de Boli Psihice Borșa din județul Cluj care indică situația unității medicale, precum și condițiile improprii în care stau internați pacienții.

Ulterior, ministrul Sorina Pintea a declarat că "din păcate, acesta are dreptate".

"Domnul deputat Ungureanu care a postat aceste imagini, a mai prezentat imagini de la diverse spitale. Din păcate, are dreptate. Știam că spitalul este în subordinea Consiliului Județean ce ține pe partea de infrastructură de Consiliul Județean", a spus ministrul.

Sorina Pintea a spus că a verificat solicitările de investiții, reparații capitale și aparatură, însă nu apare nimic de la Borșa, județul Cluj.

"Sunt niște aspecte pe care cu toții trebuie să le discutăm", a spus ministrul.

Precizările vin după ce deputatul USR, Emanuel Ungureanu a postat, marți, pe pagina personală de Facebook imagini din incinta spitalului de Boli Psihice Borșa, din județul Cluj, pe care îl numește "Spitalul Groazei". Imaginile prezintă condiții improprii în care stau internați pacienții cu probleme psihice în acel spital.

Vezi imaginile șocante aici: Un deputat publică imaginile GROAZEI de la Spitalul din Borșa | VIDEO

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel