Piedone a povestit cum a fost săltat din avionul amenințat cu bombă: "Nu sunt fugar. Îmi aștept sentința cu capul sus"

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Cristian Popescu Piedone se afla în avionul ținut la sol timp de 5 ore, după ce a fost amenințat cu bombă. Avionul avea destinația Munchen și până la urmă a decolat, însă fără primarul Sectorului 5. 

Cristian Popescu Piedone a povestit, vineri, cum a fost ridicat de pe Aeroportul Otopeni și dus la sediul DNA, unde a fost audiat în calitate de suspect într-un dosar deschis după denunțurile fostului primar al Sectorului 5, Daniel Florea. 

După amenințarea cu bombă, după controlul de rutină, am așteptat să mă urc din nou în autobuz. A venit un domn la mine și mi-a spus dacă vreau să-l urmez pentru clarificări. Am ajuns la sediul Poliției de Frontieră, unde mi s-a adus la cunoștință că am un mandat de aducere în calitate de suspect într-un dosar din 2021. Am înțeles, m-am urcat în mașină și am mers la sediul DNA, unde mi s-a adus la cunoștință calitatea de suspect. Mi s-a adus la cunoștință cauza dosarului", a spus Piedone. 

Piedone susține că nu a vrut să fugă din țară

"Știm cu toții că marți e sentința finală în dosarul Colectiv. Eu nu sunt fugar. Dacă aș fi vrut, puteam să fug de 1.000 de ori din țară. Dar la țepele pe care le-au luat probabil s-au gandit că fuge și Piedone din țară. Nu fug din țară, îmi aștept sentința cu capul sus. Nu sunt fugar, aștept cu demnitate decizia instanței”, a mai spus edilul Sectorului 5. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel