Percheziții de amploare în Spania. Trei români au sechestrat și forțat o tânără să se prostitueze

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Trei români au fost arestați și acuzați de infracțiuni de trafic de persoane, legate de prostituție și exploatare sexuală, în Spania. 

Agenții Poliției Naționale au eliberat o tânără din Noua Zeelandă, victimă a traficului, care a fost forțată să se prostitueze într-un club din Marbella. Trei români sunt acuzați, printre altele, de infracțiuni de trafic de persoane, legate de prostituție și exploatare sexuală.

Au avut loc percheziții în casa capilor grupului organizat, doi soți români în vârstă de 41 și 35 de ani, într-o clădire de lângă club. Ancheta aînceput luna trecută, după ce polițiștii su primit informații despre o fată din Noua Zeelandă, de 26 de ani, obligată să practice prostituția într-un club, unde proxeneții o aveau sub control, așa cum a raportat Poliția Națională într-un comunicat.

Victima a ajuns pe aeroportul din Malaga din Marsilia (Franța) pe 31 octombrie, după ce a contactat o agenție prin care ar fi obținut o ofertă de muncă ca dansator în un club Marbella. La aeroport, tânăra neozeelandeză a urcat într-un vehicul și de acolo a fost transferată de membrii grupării într-un apartament din orașul Estepona, fiind de atunci sechestrată. În casă, victima a petrecut noaptea sub supravegherea constantă a unui alt român, care a raportat, telefonic, superiorilor săi ceea ce se întâmpla acolo.

Deși inițial a început să lucreze la club ca dansatoare - pentru care fusese angajată în locul ei de origine - în curând au început să o exploateze sexual de cuplul de români. La numai câteva ore după ce agenții au aflat despre  caz, poliția a stabilit un dispozitiv a cărui eficacitate a permis localizarea imediată și eliberarea victimei, pe o terasă lângă club, și arestarea presupușilor traficanți, potrivit La Vanguardia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel