Patru „ziariști“ români, reținuți după spargerea unui magazin de specialitate, în Belgia

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Patru români au fost arestați în Belgia, după ce au spart mai multe magazine pe teritoriul mai multor orașe.

Poliția locală Geel-Laakdal-Meerhout a reușit să elibereze patru spărgători. Suspecții erau responsabili de o spargere la un magazin de ziare din Laakdal. Vinovații au fost surprinși de camerele de luat vederi. Când au comis mai mult sau mai puțin aceleași infracțiuni în Limburg, au fost prinși. Suspecții, patru români, urmează să se prezinte în fața judecătorilor săptămâna aceasta.

Joi, 9 februarie, magazinul de ziare "'t Krantje" din Laakdal a fost spart. Prin intermediul imaginilor de supraveghere, un vehicul și cinci persoane necunoscute au putut fi legate de spargere. Săptămâna trecută, vehiculul observat a fost oprit de polițiștii din zona Bilzen - Hoeselt - Riemst în timpul unor fapte similare în Limburg. 

În urma investigației efectuate de echipa de detectivi a poliției locale, ocupanții vehiculului ar putea fi, de asemenea, legați de furtul din Laakdal. Patru dintre cei cinci ocupanți au fost aduși în fața judecătorului de instrucție din Turnhout și au fost arestați. Aceștia sunt patru români. Aceștia urmează să se prezinte în fața magistraților în această săptămână.

Vezi mai departe

Fetiță de șase luni, moartă la grădiniță după o fractură de craniu; Mama tocmai ce se mutase din Italia în Belgia pentru a lucra

 

O fetiță de 6 luni a murit în Belgia după ce a fost spitalizată în urma unei fracturi de craniu. Îngrijitoarea micuței este anchetată. Mama își luase fiica și se mutase recent din Italia în Belgia, pentru a lucra.

O fetiță de 6 luni, fiica unei femei din Salento, Italia, a murit în Belgia după ce a fost spitalizată în urma unei fracturi de craniu. Tragedia a șocat și comunitatea din Carmiano, în provincia Lecce, orașul unde micuța se născuse și de unde tocmai ce se mutase împreună cu mama sa în Belgia, pentru muncă.

După cum a relatat presa belgiană, drama s-a petrecut luni dimineață, în jurul orei 10.30, într-o grădiniță din Kesse-Lo: potrivit îngrijitoarei micuței, copilul a căzut din greșeală din brațele ei pe un pătuț. După ce și-a pierdut cunoștința, fetița a fost transportată la spital, unde a fost diagnosticată cu o fractură de craniu și o hemoragie cerebrală, leziuni care au dus la decesul ei după o scurtă perioadă de timp în comă indusă medical.

Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel