Pătraru mesaj pentru Dragnea: Să nu încerci, că te bate. Treaba ta

Narcis Popa |
Data publicării:

Realizatorul emisiunii "Starea Nației" are un mesaj pentru Liviu Dragnea, legat de referendumul pentru redefinirea familiei. 

"Domnule Dragnea, v-am văzut vorbind la televizor - mă rog, mințind, dar nu ne împiedicăm acum de detalii - despre pericolul care ne paște, dacă îi lăsăm pe homosexuali să formeze familii și să ne fure copiii pe care, vorba aia, doar noi știm cât ne-am chinuit să-i creștem. Ziceați acolo (mințeați, dar de diferență e?) de țări care au legalizat căsătoria dintre oameni și animale. Aș vrea pe această cale să vin în întâmpinarea preocupărilor dumneavoastră și vă spun că ar trebui să se dea o lege prin care să interzicem toate animăluțele de pluș, pentru că ele ne duc pe aceste căi greșite. Găsiți mai jos atât dovada incontestabilă că eu m-am iubit cu animale, cât și confirmarea că mama care m-a făcut (și care ieri a împlinit 65 de ani, să-mi trăiască, mulțumesc!) a aprobat această relație absolut scandaloasă.
Vă mulțumesc, domnule Dragnea, pentru grija pe care ne-o purtați și sper ca în curând să nu mai existe niciun animal de pluș în țara asta! Mă rog, puteți să păstrați unul, două, pentru copila pe care o creșteți cu atâta trudă, domnișoara Irina.
Poporul vă iubește, iscusit conducător! Votăm DA nu doar la acest referendum inutil, ci la orice ne spuneți dumneavoastră!

Glumeam, Livache. Nu votăm, pentru că nu mergem. Nici eu, nici mama. A, iar pe tata, Dumnezeu să-l ierte, să nu încerci să-l scoți la vot, că te și bate. Treaba ta!" este mesajul lui Dragoș Pătraru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel