Partidul Realitatea. Gușă spune cum va funcționa. Cine va fi INTERZIS

Narcis Popa |
Data publicării:

Cozmin Gușă a făcut câteva dezvăluiri despre cum va funcționa noul partid Realitatea. Proprietarul Realitatea Media a mai precizat că în noul partid nu vor exista fripturiști, iar noua formațiune este necesară acestei țări pentru ca actuala clasă politică formată din lași și analfabeți să nu mai existe. 

"În 2008, am plecat din politică pentru că nu mai puteam să fac nimic. Acum atât de mare este revolta mea interioară nu doar de Realitatea, legat de presa corectă din România. Ce am făcut noi cu acest partid este doar un spirit de inițiativă, ne apucăm iar de muncă și mergem înainte pentru această clasă politică s-a dedulcit doar la rele.

Lansez prima deviză: partidul nostru fără fripturiști!
Acești fripturiști au dominat clasa politică după 1989, prefăcându-se că ar fi de folos și nu au fost niciodată, marea majoritate sunt fripturiști.
Uitați-vă la PNL care fug toți la Bruxelles și lasă partidul în voia sorții pentru alegerile prezidențiale, parlamentare sau locale.
Uitați-vă la fripturiștii de la PSD care țin cu dinții să rămână Dragnea ca să mai poată avea contracte și bani. Sau în plan local unde sunt toți o apă și un pământ și se prefac că fac opoziție", a spus Cozmin Guşă.

"Partidul nostru vine pe o nevoie clară și sigur că va fi privit cu foarte multă dușmănie de către toată lumea, dar avem rețeaua noastră consolidată în timp și le va fi mai greu de data asta, pentru că atât de rău a ajuns România, pentru că și unii care ar fi trebuit să fie lași, nu mai acceptă acum lașitatea, vorbesc acum despre cei buni care vor fi alături de noi.
Dacă am rămas în România, nu am rămas să tăiem frunze la câini, am rămas să luptăm. Ne mutăm și pe partea politică, unde lor le este frică de noi.
Noi ne vom pregăti cu partidul ca să rămână cu gura căscată, frica nu e ceva ce ne caracterizează.
De fiecare dată când am susținut pe cineva care să ajungă în zona de putere, l-am susținut să facă ceva bun, nu ca să ne desconsidere și să trăiască în complicitate.
Ei nu vor trece de europarlamentare pentru că prin oamenii pe care îi propunem sau prin dezbateri, o să le arătăm incompetența.
Dacă vine Crin Antonescu la dezbateri, Blaga sau Hava o să le spun că pot veni doar la dezbateri în engleză cu traducere pe ecran și nu vor veni pentru că ei nu știu limba engleză. Marii lideri de la PNL, lista asta de profesionișți care vor să ne reprezinte în fața Europei nu știu limba engleză", a mai spus Guşă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel