Panică pe autostradă în Germania: cursă de camioane, inițiată de un șofer român

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Panică pe autostradă în Germania, cursa de camioane, inițiată de un șofer român. Sursa - Pexels
Panică pe autostradă în Germania, cursa de camioane, inițiată de un șofer român. Sursa - Pexels

Un șofer român de camion a fost arestat și reclamat în Germania pentru că a intrat într-o depășire care a durat prea mult timp și prea mulți kilometri. 

Polițiștii din Mühldorf au fost sesizați, miercuri dimineață, 29 noiembrie, cu privire la o întrerupere a circulației pe o autostradă. Ajunși la fața locului, ofițerii au sosirea în locația indicată de apel au amendat un șofer  român de camion, care tocmai făcuse o cursă de camioane grele și o depășire este prea lentă.

Miercuri, în jurul orei 9.00, polițiștii din Mühldorf au scos din trafic, la intersecția Neuötting, un șofer român profesionist, în vârstă de 47 de ani, care se afla la volanului camionul său.

Bărbatul participase anterior la așa-numita „depășire prea încet” timp de câțiva kilometri pe autostrada München, prin care nu a fost posibil să depășească șoferul unei alte semiremorci din cauza diferenței mici de viteză. Practic, românul a depășit un alt camion cu viteză prea mică și manevra a durat câțiva kilometri.

Acest lucru a făcut ca mai mulți șoferi să fie împiedicați să avanseze pe banda lor. Șoferul român a fost amendat cu o sumă de trei cifre în euro.

Reamintim că un accident rutier s-a produs, joi după-amiază, 29 noiembrie, pe autostrada M 5 din Ungaria. În impact au fost implicate o dubă Iveco Daily și un automobil BMW X5, condus de un român.

 

Accident pe autostradă în Ungaria: Dubă, acroșată de un șofer român vitezoman, care conducea un BMW

 

Joi după-amiază, o dubă Iveco Daily, care se mergea spre Szeged, a căzut într-un șanț pe marginea autostrăzii M5 în zona Táborfalva, după ce un automobil BMW X5 cu numere germane, dar condus de un român, a lovit-o din spate.

Vizibilitatea era destul de limitată din cauza ninsorii, iar românul circula cu 150 de kilometri pe oră, când a depășit duba care mergea încet.

Din cauza diferenței semnificative de viteză, șoferul român nu a mai putut frâna și BMW-ul  care s-a izbit în spatele dubei Iveco.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel