Pandele TUNĂ şi FULGERĂ după eşecul Gabrielei Firea: "Această PUŞCĂRIE de om"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Soţul Gabrielei Firea tună şi fulgeră după eşecul acesteia la alegerile pentru Primăria Bucureşti. Florentin Pandele vine cu un ropot de acuzaţii şi termeni duri la adresa lui Nicuşor Dan, despre care spune că este "o puşcărie de om".

"Nu ştiu dacă mai cred. Suntem prea singuri. Gabi a fost prea singură în această campanie. Toate lăturile care s-au aruncat pe mine, începând de la USR, plus această distrugere a României şi acest individ Plicuşor Ban. Această puşcărie de om care a spus de mine că am făcut răul pământului, că am făcut afacerile pământului, că sunt infractorul infractorilor, această nenorocire de om, voi scoate în evidenţă ce a făcut această plagă a societăţii româneşti.

PNL-ul se găseşte într-o mare nenorocire. Acest individ care a spus că DNA-ul trebuie să vină să mă ia pe mine şi pe Gabriela Firea. Bucureştenii nu au ştiut că apa caldă vine de la Guvern. Şi toate nenorocirile ăstea i le-au pus în spate. Cum e posibil ca tu, premierul României, să spui că dacă va câştiga Nicuşor Dan bucureştenii vor avea apă caldă? Cum e posibil să spui asemenea nenorociri? Gabriela Firea nu a fost de acord să iasă cu o campanie negativă", a spus Pandele, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel