Până la 1.000 de spectatori vor avea acces pe stadioanele din Italia începând cu 1 mai

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Până la 1.000 de spectatori vor avea acces pe stadioanele din Italia începând cu 1 mai
Până la 1.000 de spectatori vor avea acces pe stadioanele din Italia începând cu 1 mai

Până la 1.000 de spectatori vor avea acces pe stadioanele deschise din Italia, în regiunile cel mai puţin afectate de pandemia de Covid-19, începând cu 1 mai, a anunţat guvernul de la Roma, potrivit AFP.

Sălile de sport vor putea primi până la 500 de spectatori, tot în zonele "galbene", unde restricţiile sunt mai blânde, pentru toate "evenimentele sportive de interes naţional", au indicat autorităţile.

Meciurile de fotbal din Serie A, dar şi campionatele de baschet şi volei sau turneul de tenis de la Roma (9-16 mai) se vor putea desfăşura astfel cu un minim de public.

Guvernul Italiei a autorizat în această săptămână accesul suporterilor la meciurile de la EURO 2020 într-un procent de cel puţin 25% din capacitatea Stadio Olimpico din Roma. Capitala Italiei va găzdui patru partide de la Campionatul European de fotbal din vara acestui an, inclusiv meciul de deschidere, Italia - Turcia, pe 11 iunie.

Stadioanele din Italia sunt complet închise publicului din luna octombrie, după ce au fost deschise pentru câteva săptămâni în septembrie în limita a 1.000 de spectatori.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel