Paleologu: Așa PUȘLAMALE n-a mai văzut omul până acum

Theodor Paleologu îl critică pe Tudorel Toader după ce  Vicepreşedintele Comisiei Europene a avut  o reacţie dură la OUG anunţată de Tudorel Toader: O decizie „incredibilă”

"Înțeleg consternarea lui Jyrki Katainen, vicepreședintele Comisiei Europene. Așa pușlamale n-a mai văzut omul pînă acum. E incredibil, dar adevărat: contribuția României la buna guvernanță europeană este auto-amnistierea infractorilor.", a scris Paleologu pe Facebook.


Comisia Europeană a transmis că urmăreşte cu atenţie dezbaterea de la Bucureşti privind o eventuală OUG privind contestaţia în anulare.

CE aminteşte că preşedintele Jean Claude Juncker s-a pronunţat destul de clar asupra pericolului amnistiei, atunci când a fost la Bucureşti.”Stabilitatea raporturilor juridice, inclusiv respectul pentru sentinţele definitive (”res iudicata” – autoritatea de lucru judecat), este o componentă esenţială a statului de drept. Aşa cum a decis Curtea Europeană de Justiţie, e important ca deciziile instanţelor care devin definitive să nu mai poată fi puse în discuţie”, transmite Comisia Europeană.Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.25