EXCLUSIV  Ovidiu Burdușa, PNL Italia: "Era normal să plece Cîțu. S-a uzat mult în bătălia cu Orban"

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Ovidiu Burdușa, vicepreședintele PNL Italia, este de părere că Florin Cîțu trebuia să plece din fruntea partidului, după ce fostul premier "s-a uzat" în bătălia cu Ludovic Orban.  

Ovidiu Burdușa, vicepreședintele PNL Italia și fostul șef al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, a declarat miercuri, la interviurile ȘtiriDiaspora, că Florin Cîțu "era normal" să fie schimbat din funcția de președinte al PNL, în contextul în care "s-a uzat" în bătălia cu Ludovic Orban și a scăzut în sondajele de opinie.

"Anul 2021 a fost unul de uitat cât mai repede pentru noi, liberalii. Eu cred că deja am trecut de această perioadă. Era normal această schimbare, din punctul meu de vedere, pentru că domnul Florin Cîțu a fost, practic, uzat foarte mult în bătălia cu Ludovic Orban.

Săptămâna trecută sau acum două săptămâni am văzut un sondaj de opinie. Domnul Florin Cîțu avea undeva la 6-7%. Avem nevoie de stabilitate, avem nevoie de o persoană care să ocupe și funcția de președinte al PNL și de Premier. Puterea trebuie concentrată în mâna unei singure persoane care să-și asume responsabilitatea", a declarat Ovidiu Burdușa, la interviurile ȘtiriDiaspora

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel