Otrăvire Serghei Skripal. Bomba zilei: Un român ar putea fi implicat

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

În urma analizării imaginilor de pe camerele de supraveghere, o mașină cu numere românești a fost văzută de mai multe ori în apropierea casei lui Serghei Skripal înainte de otrăvirea cu agentul neurotoxic. 

Un Mercedes cu numere de înmatriculare românești a fost văzut în apropierea casei fostului spion Serghei Skripal de câteva ori în săptămâna dinainte de a fi otrăvit cu un agent neurotoxic și indică o posiiblă implicare. 

Potrivit martorilor, unul dintre cei patru ocupanți ai mașinii de culoare neagră este o femeie.

Informația a fost confirmată de un martor din zonă care a spus că mașina a fost văzută de cel puțin patru ori în zonă, înainte de atacul neurotoxic.

"Ei au fost văzuți de patru ori în apropiere de Salisbury, foarte de dimineață, în jurul orei 6:30 dar și foarte târziu noaptea în jurul orelor 11 sau 12. Te întrebi dacă nu cumva făceau un fel de spionaj sau recunoaștere a zonei," a declarat femeia.

"O mașină cu numere din Estul Europei, în care se află patru oameni în locul în care locuia familia Skripal, este cu siguranță de luat în seamă", a mai spus ea. 

Detectivul Supt Barnes spune că nu se poate pronunța înainte de identificarea celor patru persoane pentru a pune cap la cap toate detaliile poveștii, relatează Daily Mail. 

Uriașa anchetă cu numele de cod "Operation Fairline" a costat deja aproape 10 milioane de euro, conform datelor făcute publice de șeful poliției care conduce operațiunea.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel