Oreste, mesaj dur: „O țara la nivelul piciorului de broască, asta e viziunea PSD/ALDE..

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Oreste Teodorescu a postat un mesaj dur pe pagina lui de Facebook. 

Oreste Teodorescu a postat, astăzi, un mesaj pe pagina lui de Facebook în care susține că dezinteresul, meschinăria și mediocritatea guvernanților cu privire la sărbătorirea Centenarului au fost evidente.

„Dezinteresul, micimea și mediocritatea guvernanților cu privire la celebrarea Centenarului au fost evidente! Urmașii bolșevicilor, în afara de festivismul tip Cântarea României și vanghelizarea cu fasole și cârnați nu știu, nu gândesc și nu simt nimic înălțător! O țara la nivelul piciorului de broască, asta e viziunea Psd/Alde...", se arată în postarea jurnalistului.

Reacțiile au apărut imediat și urmăritorii lui Oreste l-au susținut cu argumente pentru a întări idea jurnalistului.

„Poate că și cele mai negre previziuni se pot dovedi nerelevante după o vreme, dar normal ar fi să nu părăsim starea de vigilență și să încercam, atât cât ne stă în putință, să participăm la viața cetății și să amendăm prin proteste măcar o listă de lucruri pe care le considerăm capitale: Justiția, relația cu UE, relația cu USA, relația cu Republica Moldova, starea economiei, calitatea vieții în România și Educația. Să sperăm că opoziția înțelege până la urmă să se unească în practică și să contracareze răul PSD-ALDE. În a nu părăsi starea de vigilență ne poate ajuta presă, oricât de greu îi este și acesteia să ajungă la oameni cum și-ar dori. Domnule Oreste, sper cănu ne părăsiți. Eu mă tot gândesc că singurele repere sunt speranțele că există entități spirituale în altă dimensiune, care ne ajută și pe noi. Sper că gândurile sincere ale oamenilor drepți și corecți din România să materializeze în realitate fapte care să salveze situația țării de la dezastru", a comentat o persoană.

„Văd cu tristețe că urmașii bolșevicilor își propagă în continuare ideile, bine cimentate de înaintașii lor. Opriți-vă de a mai arunca cu lațuri în partidele istorice, opriți-vă de a mai denigra istoria acestui popor și de a mai va bate joc de România! Respect Oreste și continuă să lupți cu ei cu orice preț! Suntem alături de tine, de Oana, de Cartianu și toți ceilalți care nu au depus armele!", a mai adăugat o altă persoană.

„Am fost bucuroasă de entuziasmul unor oameni, sunt convinsă că ei s-au bucurat sincer și ziua de 1 Decembrie a fost o zi de sărbătoare, dar cred, în același timp, că sute de mii de oameni conștienți de vremurile tulburi pe care am ajuns să le trăim, au plâns în sinea lor și au gândit pesimist, chiar cu disperare, fiind mai degrabă speriați că șandramaua numită România mai are doar un aspect sărbătoresc de mucava și că în spatele mucavalei se află niște fisuri extrem de grave. Fisuri în clasă politică, fisuri în justiție, fisuri în sufletele celor mai buni români care au ajuns să se îndoiască de toți și de toate... fisuri între provinciile țării, mai ales!!!", a precizat o altă persoană.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel