Oreste, ATAC FĂRĂ PRECEDENT la Mircea Badea: Toți cei pe care i-ai susținut și o faci în continuare sunt scursurile societății, penali, borfași, securiști și PCR-isti

Scandal în media românescă. Relația dintre Oreste și Mircea Badea s-a deteriorat în timp, iar acum sunt în tabere diferite și împărtășesc idealuri diferite.

Mircea Badea a participat la mitigul PSD din Piața Victoriei, iar în urma acestei acțiuni Oreste îi scrie pe pagina personală de facebook.

"Dragul meu strigoi Mircea Badea...

Te-am ignorat o vreme, dar delirul narcotic în care te situezi de câteva zile,mă obligă să-ți reamintesc suma eșecurilor tale absolute din ultimii 14 ani... iti mărturisesc cu toată deferența unui păcătos fața de o scursură că m-a stârnit reacția ta la prima poză...și pentru ca ai ajuns vizitat de Dementorul care îți fura fericirea (uita-te la tine, poza a doua) încerc sa te trezesc la realitate înainte sa mori intoxicat cu propriul venin:

Campionule:

1. Pe plan fiziologic (Mușchii tai, carte nu are) te-a ridiculizat motociclistul în fața lumii întregi și tot arogant ai rămas

2. Pe plan politic nu ai nici o izbânda, toți cei pe care i-ai susținut și o faci in continuare sunt scursurile societății, penali, borfași, securiști și PCR-isti de ultima speța, tu însuți fiind un pui de turnător, și tot tu strigi ca un apucat împotriva securismului. Chiar nu ai nici o jena!

3. In plan intelectual/spiritual ești sub Bianca Dragusanu, deci no comment

Îți declar ca începând de azi, dacă nu revii la minimul bun simț uman, te voi dezbracă foaie cu foaie ca pe o ceapă , până când vei rămâne singur în sufragerie. Sufrageristule!

Singura diferență dintre tine și cel de lângă ( poza 3) este că tu știi exact ce faci !!!", a scris Oreste Teodorescu pe Facebook.

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

18 apr 2021, 14:11 in Social
Cutremur în România

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy