Oreste, ATAC FĂRĂ PRECEDENT la Mircea Badea: Toți cei pe care i-ai susținut și o faci în continuare sunt scursurile societății, penali, borfași, securiști și PCR-isti

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Scandal în media românescă. Relația dintre Oreste și Mircea Badea s-a deteriorat în timp, iar acum sunt în tabere diferite și împărtășesc idealuri diferite.

Mircea Badea a participat la mitigul PSD din Piața Victoriei, iar în urma acestei acțiuni Oreste îi scrie pe pagina personală de facebook.

"Dragul meu strigoi Mircea Badea...

Te-am ignorat o vreme, dar delirul narcotic în care te situezi de câteva zile,mă obligă să-ți reamintesc suma eșecurilor tale absolute din ultimii 14 ani... iti mărturisesc cu toată deferența unui păcătos fața de o scursură că m-a stârnit reacția ta la prima poză...și pentru ca ai ajuns vizitat de Dementorul care îți fura fericirea (uita-te la tine, poza a doua) încerc sa te trezesc la realitate înainte sa mori intoxicat cu propriul venin:

Campionule:

1. Pe plan fiziologic (Mușchii tai, carte nu are) te-a ridiculizat motociclistul în fața lumii întregi și tot arogant ai rămas

2. Pe plan politic nu ai nici o izbânda, toți cei pe care i-ai susținut și o faci in continuare sunt scursurile societății, penali, borfași, securiști și PCR-isti de ultima speța, tu însuți fiind un pui de turnător, și tot tu strigi ca un apucat împotriva securismului. Chiar nu ai nici o jena!

3. In plan intelectual/spiritual ești sub Bianca Dragusanu, deci no comment

Îți declar ca începând de azi, dacă nu revii la minimul bun simț uman, te voi dezbracă foaie cu foaie ca pe o ceapă , până când vei rămâne singur în sufragerie. Sufrageristule!

Singura diferență dintre tine și cel de lângă ( poza 3) este că tu știi exact ce faci !!!", a scris Oreste Teodorescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel