Orban: Toader și Dan au făcut de râs România în Parlamentul European

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, spune că Tudorel Toader și Carmen Dan au făcut de râs România în Parlamentul European, prin prestațiile din fața deputaților europeni. Toader a refuzat să-și ia angajamentul de a nu iniția alte modificări ale legislației din domeniul Justiției, iar Dan a avut o declarație năucitoare în ceea ce privește spaţiul Schengen.

"Tudorel Toader şi Carmen Dan au făcut de râs România în Parlamentul European, având o prestaţie în băşcălie. (...) Audierea celor doi miniştri a arătat imensa problemă de credibilitate pe care o are actualul Guvern la nivelul Uniunii Europene", spune Orban într-un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.

 

Orban spune căexprimările celor doi miniștri sunt halucinante.


"Carmen Dan a anunţat, în mod halucinant, că România refuză să facă următorii paşi pentru aderarea la Spaţiul Schengen, respectiv de a cere evaluarea privind corectitudinea aplicării aquis-ului comunitar(...)Pentru ca impostura şi ipocrizia să fie deplină, ministrul de Interne a susţinut că România îşi propune ridicarea MCV, în vreme ce ministrul Justiţiei nu a suflat o vorbă, aceasta în condiţiile în care Guvernul şi majoritatea PSD-ALDE nu doar că nu au respectat niciuna dintre recomandările ultimului Raport MCV, dar au acţionat vădit exact împotriva acestora!", subliniază liderul liberalilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel