Orban demisionează de la Camera Deputaților. Fostul lider al PNL, foc și pară pe Klaus Iohannis

Georgiana Dragomir |
Data actualizării: | Data publicării:

Ludovic Orban este foc și pară după ce a pierdut mandatul de președinte al PNL. El a anunțat că va demisiona de la Camera Deputaților, luni, 27 septembrie. Orban a „ aruncat săgeți” către președintele Iohannis.

Ludovic Orban, fostul președinte al PNL,  a menționat că va demisiona de la conducerea Camerei Deputaților, luni, 27 septembrie. Liberalul spune că nu mai are niciun parteneriat cu șeful statului, Klaus Iohannis. Le-a mulțumit, însă, liberalilor care l-au susținut, menționează antena3.ro

"Încep prin a le mulțumi celor aproape 1900 de colegi care mi-au acordat încrederea în condițiile în care s-a desfășurat acest Congres. Îl felicit pe Florin Cîțu pentru alegerea ca președinte al PNL. 

De-a lungul carierei mele de 31 de ani am apărat valorile liberale și am acționat constant pentru a pune în practică un ideal al policitilor liberale, pentru a realiza un salt de care România are nevoie.

Voi rămâne consecvent, îmi voi păstra convingerile pentru apărarea democrației, drepturilor și libertăților individuale, valorilor liberale și, de asemenea, voi continuă să acționez, așa cum am făcut-o și până acum, alături de colegii mei”, a declarat Orban, imediat după ce a pierdut alegerile interne din PNL, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel