„Omul din umbră“ aruncă BOMBA: „Liviu Dragnea va fi LIBER, CURÂND“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

George Harabagiu, fostul om de bază al lui Liviu Dragnea în războiul online, lansează ipoteze surprinzătoare privind alegerile prezidențiale.

Cunoscut ca „omul din umbră“ al lui Dragnea în războiul online, George Harabagiu, face noi declarații surprinzătoare. El afirmă că Liviu Dragnea va fi liber în curând, fără a da însă prea multe detalii.

 Harabagiu se lansează însă în a face previziuni legate de viitorul vot al alegrilor prezidențiale. El spune că în cazul alegerilor, „marea surpriza va fi candidatul, care se va dovedi a fi PERSONAJ“.

„Am urmarit cu deosebit interes (recunosc, amuzindu- ma copios) sondajele de opinie, 'emanate' de diversi 'specialisti' (aflati in solda candidatului care plateste mai bine). (...) Dragilor, manipularea este uriasa. A intrecut orice limita.. desi (oficial) campania electorala nu a inceput inca. Nu vreau sa intru in 'logica absurda' a deontologilor. Dar (alaturi de oameni care chiar se pricep la politica si sociologie) am asistat la un 'amanunt' fara PRECEDENT! In nicio batalie electorala prezindentiala, NU A FOST DECLASATA (pina acum) o tirada de o asemenea ticalosie, impotriva... outsideri- lor! Concluzia fireasca este ca 'se joaca'. Tare!

Nu vreau sa va plictisesc cu amanunte tehnice, dar pronosticul meu este urmatorul: Marea surpriza va fi candidatul, care se va dovedi a fi PERSONAJ! Desi marii 'strategi' nu au luat in calcul varianta, romanii VOR VOTA EMOTIONAL! Dincolo de doctrina si abureli ieftine, electoratul prefera OMUL care traieste o emotie si poate genera o ... 'poveste'. Vor fi alegeri atipice, cu rasturnari spectaculoase de situatie!“, a scris, întocmai, George Harabagiu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Alegerile din Diaspora, ÎN PERICOL. PSD-istul Harabagiu vrea ANULAREA legii care permite românilor votul pe 3 zile

El mai afirmă totodată și că respinge  varinata potrivit căreia „sistemul va invinge. „Nu diger nici varianta  potrivit careia SISTEMUL va DECIDE! Asta pentru ca cine cunoaste SISTEMUL, il poate INVINGE! Nu vreau sa dau nume acum (din motive obiective) dar o sa va las sa va convingeti singuri! Cit despre mine, sunt bine sanatos (calatoresc foarte mult in aceasta perioada) iar LIVIU DRAGNEA VA FI LIBER, CURIND!“, mai scrie George Harabagiu pe pagina sa de Facebook.

George Norocel Harabagiu a fost ziarist la mai multe ziare și televiziuni din Neamț. El a fost omul de incredere al lui Gheorghe ștefan, zis Pinalti, fost manager de proiect la Giga TV, post de televiziune controlat de politician.Harabagiu a fost chiar interceptat în dosarul Giga TV și a dat declarații în dosar în calitate de martor. 

El a fost în mijlocul mai multor controverse pe plan local. În 2016, Harabagiu a vrut să candideze ca independent la Primăria Roman, dar nu a reușit să adune suficiente semnături. în declarația sa de avere de atunci Harabagiu nu avea nici un venit declarat, cu excepția a 193.000 de lei din pronosticuri sportive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel