Florin Călinescu: Livulică o verifică tot timpul pe Viorica, nu cumva să scape HĂȚURILE. Dragnea, pentru că nu este în stare să ÎNDEPLINESCĂ programul de guvernare promis acum 3 ani de zile...

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Florin Călinescu a făcut o radiografie, pe contul său de Facebook, a clasei politice  de după Revoluţie şi până în ziua de azi, precum şi despre eforturile depuse de Liviu Dragnea pentru a rămâne la putere.

De asemenea, Călinescu trage un semnal de alarmă cu privire la acţiunile lui Dragnea.

"Nu sunt nici cu unul, nici cu altul în politică. Ne trebuie o clasă total noua de politicieni. Poate formată din cei născuţi după 1990. Sunt nişte cozi la intrarea în ţară de aceleaşi lungimi pe care le vedem de 28 de ani. Nu reiau povestea cu drumurile noastre toate, a început să explodeze şi Autostrada Soarelui. Toţi miniştrii, toate Guvernele ar trebui să îngroaşe o aripă la Jilava pentru nemernicia asta care se cheamă autostrăzile din România.

Livulică o verifică tot timpul pe Viorica, nu cumva să scape hăţurile, ca şi Grindeanu sau Tudose. Dragnea, pentru că nu este în stare să îndeplinească programul de guvernare promis acum 3 ani de zile, vorbeşte de un plan de guvernare până în 2040. Suntem într-un pericol foarte clar. Ar trebui să i se ia lui Dragnea temperatura, aciditatea, legătura între sinapse... Nu ştiu dacă există fabrici de pilule care să trateze aşa ceva.

Este ceva de o odioşenie fără seamă. Una din poveştile pentru care îmi vine să nu mai fac nimic este că depăşeşte orice imaginaţie şi de a vorbi", a spus Florin Călinescu în LIVE-ul de pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel