Omul care l-a adus pe Băsescu după gratii a fost CONDAMNAT la 13 ani de ÎNCHISOARE

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Sandu Anghel, zis și Bercea Mondialul, cumătrul lui Mircea Băsescu, fratele fostului președinte al României, a primit o nouă pedeapsă privativă de libertate.

Tribunalul Olt l-a condamnat, luni, p eSandu Anghel, zis și Bercea Mondialul, la 13 ani şi 272 de zile de închisoare într-un dosar de tentativă de omor, săvârşită în urmă cu 10 ani. În 2009, Sandu Anghel l-a lovit cu cuțitul pe fostul viceprimar al municipiului Slatina, Valeriu Matei.

Sentinţa pronunţată de magistrații Tribunalului Olt nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicarea ei, anunță Agerpres.

În acelaşi dosar a fost condamnat la închisoare cu executare şi fiul lui Bercea Mondialul, Laurenţiu Anghel. Acesta a primit o pedeapsă privativă de libertate de 9 ani şi 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor deosebit de grav. Ei trebuie să achite părții vătămate din dosar (Valeriu Matei) câte 40.000 de euro, cu titlu de daune morale.

Sandu Anghel a stat în închisoare până în luna februarie anul acesta, el executând o condamnare de 8 ani şi 9 luni pentru o altă tentativă de omor. Cumătrul lui Băsescu și-a înjunghiat un nepot!

AMintim că Sandu Anghel a fost cel din cauza căruia Mircea Băsescu a stat în spatele Gratiilor. În iunie 2016, judecătorii Curţii de Apel Constanţa l-au condamnat pe Mircea Băsescu la patru ani de închisoare cu executare, cauză în care sunt implicaţi membri ai familiei lui Bercea Mondial, de  la care Băsescu este acuzat că a primit 600.000 de euro pentru a interveni în fvoarea cumătrului său. Mircea Băsescu a executat un an și trei luni de închisoare, fiind apoi eliberat condiționat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel