Om de afaceri rus, înjunghiat, alături de soție și cei doi copii, în propria casă, la Nijni Novgorod

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Om de afaceri rus, înjunghiat, alături de soție și cei doi copii, în propria casă, la Nijni Novgorod
Om de afaceri rus, înjunghiat, alături de soție și cei doi copii, în propria casă, la Nijni Novgorod

Un om de afaceri rus din oraşul Nijni Novgorod a fost ucis, împreună cu soţia şi copiii.

Vasily Melnikov, proprietarul companiei medicale Medstom, a fost ucis marţi, 22 martie, alături de soția și cei doi copii ai săi, în orașul rusesc Nijni Novgorod.

Cele patru victime ar fi fost înjunghiate mortal, în propria locuință, potrivit presei din Rusia. Copiii aveau patru şi, respectiv, zece ani. Familia omului de afaceri locuia într-o clădire rezidențială cu cinci etaje de pe strada Minin din centrul orașului Nijni Novgorod, relatează aif.ru.

În dimineața zilei de 23 martie, într-un bloc de locuințe au fost găsite patru cadavre: un bărbat, o femeie și  doi minori. Toți aveau răni de cuțit. Momentan, criminaliștii lucrează la locul tragediei.

Anchetatorii nu exclud ipoteza unui ucigaş plătit, dar iau în calcul şi varianta ca omul de afaceri să-și fi ucis familia, apoi să se fi sinucis. Compania pe care o conducea Melnikov, se ocupa cu furnizarea de echipamente şi consumabile pentru laboratoarele medicale, iar afacerea i-a adus proprietarului o avere consistentă.

Acum doi ani, în noiembrie 2021, anchetatorii au demarat o anchetă în cazul uciderii lui Vladimir Marugov, un oligarh rus de 54 de ani, supranumit ”regele cârnaților”. Acesta a fost împuşcat cu o arbaletă.

 

Oligarh rus, supranumit “regele cârnaților”, ucis în saună, cu o arbaletă

 

Bărbatul și prietena sa, Sabina Gaziyeva, 36 de ani, se aflau într-o saună în aer liber când au fost atacați de doi bărbați mascați. Femeia a reușit să scape pe o fereastră și să cheme poliția. Sosiți la fața locului, oamenii legii au găsit în saună corpul neînsuflețit al lui Marugov, iar alături o arbaletă. Victima prezenta răni în zona spatelui și a umerilor.

Mașina a fost descoperită ulterior în afara Moscovei, la marginea localității Istra. În acest caz, poliția a reținut un suspect, dar numele său nu a fost dezvăluit presei, scrie gazeta.ru.

Atacul a avut loc la proprietatea de la țară a lui Marugov, situată la aproximativ 40 km în afara capitalei, Moscova, luni dimineață devreme, a raportat Comitetul de Investigații al Rusiei. Vladimir Marugov deținea unele dintre cele mai mari fabrici de prelucrare a cărnii din Rusia. Fiul lui Vladimir Marugov, Alexander, a murit într-un accident de motocicletă petrecut în Moscova, anul trecut.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel