Olanda. Româncă înjunghiată, lângă cei doi copii mici, de o conațională furioasă că îi hărțuiește fiica: Atacatorii și-au aflat pedeapsa

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O ceartă aprinsă între două cupluri de  român, muncitori în Schijf, Olanda, s-a încheiat cu un incident sângeros de înjunghiere. O româncă de 40 de ani a fost condamnată la șase luni de închisoare, dintre care două cu suspendare, după ce a atacat o altă conaționale care îi dezonorase fiica și căreia venise să âi ceară să înceteze. Disputa a degenerat într-o tentativă de omor.

Un cuplu de români din Schijf, Olanda, a vrut să îi transmită clar unui alt cuplu de conaționali că ar trebui să înceteze să o mai hărțuiască și să o insulte pe fiica lor. Dar o întâlnire pentru a discuta despre asta degenerează într-o confruntare violentă, terminată cu lovituri de cuțit și urme de sânge în zăpadă. Femeia care a sărit să își atace conaționala a fost condamnată la 6 luni de închisoare.  Instanța o găsește vinovată de tentativă de agresiune agravată și violență deschisă.

Soțul ei, un român de 43 de ani a primit, la rândul său, o pedeapsă de 2 săptămâni de închisoare cu suspendare condiționată în întregime și o muncă în folosul comunității de 150 de ore.

Mama furioasă, condamnată la închisoare

 

Violențele din luna februarie a acestui an au fost declanșate de faptul că fiica suspecților era insultată și hărțuită în mod regulat de celălalt cuplu. Ambele familii sunt ale unor lucrători români și locuiesc într-un camping din Schijf. Tania este fiica cuplului judecat pentru violențe. Fata lucrează la o fabrică din Rijen, unde lucrează și ceilalți membri ai familiei sale. Însă acolo tânăra româncă spune că este hărțuită în mod constant de cealaltă familie de români. Acest lucru s-ar fi întâmplat și în noaptea de 9 spre 10 februarie. A doua zi, hărțuirea a continuat prin intermediul unei transmisiuni în direct pe Facebook, în care fata era făcută ușuratică și i se aducea alte acuzații de acest gen.

Vezi mai multe: Olanda. Româncă înjunghiată în direcția inimii de o conațională a care a sărit să își apere fiica: „Te omor!“

Înregistrarea video îi arată cum blochează cu mașina lor intrarea în camping. Apoi apare mașina victimelor. Aproape imediat, urmează o scenă de groază. Imaginile surprinse de camerele de luat vederi arată că femeia, acum condamnată, s-a apropiat de mașina victimelor, țipând și vociferând. Ea deschide furioasă ușa pasagerului și face mișcări de înjunghiere cu un cuțit. Pasagera a opus rezistență, dar a fost rănită în partea superioară a piciorului. Între timp, șoferul a coborât din mașină. Suspectul de sex masculin s-a apropiat de el și l-a lovit cu pumnul în ochi. Potrivit acestuia, ea ar fi fost înjunghiată de mai multe ori în direcția inimii. Ea s-a apărat de atacator cu un picior întins și a suferit răni prin înjunghiere la coapsă.

Româncă din Olanda, înjunghiată lângă cei doi copii mici

 

Soțul agresoarei, un român de 43 de ani, coacuzat în acest dosar penal, se dezlănțuie și el. El îl vizează pe șoferul de sex masculin care a coborât din mașină. Victima este lovită cu pumnii și picioarele. Se spune că suspectul ar fi strigat "Te omor". În timpul incidentului, doi copii se aflau pe bancheta din spate a mașinii victimelor.

Românca risca să petreacă  24 de luni de închisoare pentru tentativă de omor prin imprudență. Însă instanța a constatat că imaginile nu arată că aceasta a avut intenția de a ucide partea adversă. Este imposibil de văzut în ce direcție a înjunghiat și cu ce forță. În plus, la un moment dat a încetat să mai înjunghie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel