Olanda. Româncă înjunghiată în direcția inimii de o conațională a care a sărit să își apere fiica: „Te omor!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un cuplu de români din Schijf, Olanda, a vrut să îi transmită clar unui alt cuplu de conaționali că ar trebui să înceteze să o mai hărțuiască și să o insulte pe fiica lor. Dar o întâlnire pentru a discuta despre asta degenerează într-o confruntare violentă, terminată cu lovituri de cuțit și urme de sânge în zăpadă.

Violențele au fost înregistrate pe imaginile camerelor de luat vederi. „Nu pare o conversație prea bună", remarca joi, într-un mod subtil, dar cinic, președintele tribunalului din Breda.

Ambele cupluri sunt lucrători români și locuiesc într-un camping din Schijf. Tania este fiica cuplului judecat pentru violențe. Fata lucrează la o fabrică din Rijen, unde lucrează și ceilalți membri ai familiei sale. Însă acolo tânăra româncă spune că este hărțuită în mod constant de cealaltă familie de români. Acest lucru s-ar fi întâmplat și în noaptea de 9 spre 10 februarie. A doua zi, hărțuirea a continuat prin intermediul unei transmisiuni în direct pe Facebook, în care fata era făcută ușuratică și i se aducea alte acuzații de acest gen.

Cuplul suspectat de acte de violență împotriva celorlalți conaționali spune că s-a săturat de toată această poveste. Înregistrarea video îi arată cum blochează cu mașina lor intrarea în camping. Apoi apare mașina victimelor. Aproape imediat, urmează o scenă de groază.

Româncă din Olanda înjunghiată în direcția inimii de o conațională

 

Românca de 40 de ani se vede cum „aleargă ca o nebună“, țipând la mașină și având în mâna dreaptă un cuțit de bucătărie de 25 de centimetri, potrivit procurorului. Suspectul a deschis ușa pasagerului și a scos-o pe pasageră din mașină. Potrivit suspectului, aceasta a fost înjunghiată de mai multe ori în direcția inimii. Ea s-a apărat de atacator cu un picior întins și a suferit răni prin înjunghiere la coapsă.

Soțul agresoarei, un român de 43 de ani, coacuzat în acest dosar penal, se dezlănțuie și el. El îl vizează pe șoferul de sex masculin care a coborât din mașină. Victima este lovită cu pumnii și picioarele. Se spune că suspectul ar fi strigat "Te omor". În timpul incidentului, doi copii se aflau pe bancheta din spate a mașinii victimelor, potrivivt bndestem.nl.

Cuplul care stătea în banca acuzaților susține că "a vrut doar să sperie celălalt cuplu". Însă, potrivit polițistului, era o situație complet isterică, femeia suspectă, cuprinsă de o furie oarbă, lovind victima cu cuțitul pe unde vedea. Procurorii consideră că românca merită 24 de luni de închisoare pentru tentativă de omor prin imprudență. Împotriva bărbatului, se solicită 3 luni pentru violență deschisă. Instanța se va pronunța pe 14 septembrie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel