ȘOC.Firea: Oamenii lui Carmen Dan au pus la cale episodul de la restaurant cu Prefectul Capitalei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, lider important al PSD, face o declarație uluitoare - ministrul de Interne, Carmen Dan, prin angajații ei, ar fi pus la cale episodul de la retaurant cu prefectul Capitalei.

Firea a acuzat-o sâmbătă, la Neptun, pe ministrul de Interne că  bărbatul care a luat-o la întrebări pe Speranţa Cliseriu, prefectul Capitalei, lucrează la minister.

 

"Pentru că s-a afirmat şi în Comitetul Executiv că doamna prefect ar trebui demisă pentru cele declerate acelui cetăţean care a venit peste ea la o terasă şi a spus acolo că doamna Dan şi domnul Dragnea au minţit. Am aflat şi îmi asume ceea ce spun că acel episod a fost pus la cale de doamna ministru tocmai pentru a o defăima pe doamna prefect şi eu să sufăr politic, să nu mai fiu pentru nimeni niciun fel de pericol. A fost de către oamenii din jurul domniei sale, cu o secretară, o asistentă, o consilieră, angajaţi apropriaţi domniei sale care intenţionat au sunat-o pe doamna prefect, domnul respectiv ştim foarte bine că lucrează la minister, au sunat-o, au chemat-o, au trimis un domn ca să pună acele întrebări. Pe fond de stres, pe fond emoţional, doamna a fost susprinsă de ce s-a întâmplat şi ca să mi se reproşeze mie astăzi. I s-a indicat şi unde să vină", a declarat Firea.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

18 noi 2018, 19:54 in Educatie
Un NUME nou pe piața MEDIA

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.26