ȘOC.Firea: Oamenii lui Carmen Dan au pus la cale episodul de la restaurant cu Prefectul Capitalei

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, lider important al PSD, face o declarație uluitoare - ministrul de Interne, Carmen Dan, prin angajații ei, ar fi pus la cale episodul de la retaurant cu prefectul Capitalei.

Firea a acuzat-o sâmbătă, la Neptun, pe ministrul de Interne că  bărbatul care a luat-o la întrebări pe Speranţa Cliseriu, prefectul Capitalei, lucrează la minister.

 

"Pentru că s-a afirmat şi în Comitetul Executiv că doamna prefect ar trebui demisă pentru cele declerate acelui cetăţean care a venit peste ea la o terasă şi a spus acolo că doamna Dan şi domnul Dragnea au minţit. Am aflat şi îmi asume ceea ce spun că acel episod a fost pus la cale de doamna ministru tocmai pentru a o defăima pe doamna prefect şi eu să sufăr politic, să nu mai fiu pentru nimeni niciun fel de pericol. A fost de către oamenii din jurul domniei sale, cu o secretară, o asistentă, o consilieră, angajaţi apropriaţi domniei sale care intenţionat au sunat-o pe doamna prefect, domnul respectiv ştim foarte bine că lucrează la minister, au sunat-o, au chemat-o, au trimis un domn ca să pună acele întrebări. Pe fond de stres, pe fond emoţional, doamna a fost susprinsă de ce s-a întâmplat şi ca să mi se reproşeze mie astăzi. I s-a indicat şi unde să vină", a declarat Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel