Oana Stănciulescu: Viorica Dăncilă, la fel de nocivă ca Liviu Dragnea

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Viorica Dăncilă, prim ministru și președinte interimar al partidului, încearcă să convingă electoratul din România, dar și pe partenerii străini, că PSD-ul de astăzi nu mai are nimic în comun cu cel condus de Liviu Dragnea. Jurnalista Oana Stănciulescu spune însă că totul este o păcăleală marca PSD.

"Viorica Dăncilă se străduiește să-i convingă pe naivi că într-o săptămână, PSD cel toxic, PSD cel care preț de 3 ani de zile nu s-a ocupat decât să încalece justiția, să distrugă statul de drept, prin plecarea lui Liviu Dragnea s-a transformat într-un partid european, curat, bine intenționat. Cum ar veni, Liviu Dragnea a fost singura oaie neagră a PSD, care a terorizat bieții mielușei. Tot ceea ce a făcut PSD după arestarea lui Dragnea arată că Dăncilă a fost o elevă silitoare și a învățat cum să ducă mai departe afacerea de partid, doar că este mai șireată decât actualul infractor de la Rahova și încearcă să păcălească atât electoratul, cât și pe partenerii străini. Votul din Senat prin care PSD, sub conducereaa lui Dăncilă, l-a salvat pe Călin Popescu Tăriceanu, ordonanța de urgență prin care i-a salvat pe baroni sunt doar două exemple în acest sens. Viorica Dăncilă se vrea o sirenă care să le ia mințile europenilor, dar și alegătorilor care ar putea să creadă declarațiile ei, fără să fie atenți la faptele urmașei lui Dragnea. De fapt, PSD, cu Dăncilă la conducere, nu e cu nimic mai breaz decât PSD condus de Dragnea", a spus Oana Stănciulescu pentru stiridiaspora.ro.

Premierul Viorica Dăncilă tocmai s-a întors dintr-o vizită de la Bruxelles unde i-a asigurat pe liderii europeni cu care s-a întâlnit că nu va da ordonanțe de urgență pe justiție și că va respecta angajamentele europene.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel