Oana Stănciulescu îi taxează pe cei care au scris despre Ilie Balaci: Terminați cu bazaconiile!

StiriDiaspora Team / 22 oct 2018, 18:32 Salveaza PDF Comentarii

Jurnalista Oana Stănciulescu îi taxează pe pagina personală de Facebook pe cei care au scris despre Ilie Balaci că a petrecut în club în seara de dinainte de deces.

"Ce căuta Ilie Balaci în club la vârsta lui?

Citesc cu stupoare pe internet diferite opinii ale unor jurnaliști vechi despre moartea lui Ilie Balaci. M-aș opri doar la două idei care se desprind din postările lor.
Una dintre acestea este că Ilie a băut cât a vrut, a fumat ca un turc și, auzi obrăznicie, a petrecut în club până la ora 4 dimineața chiar și înainte să moară, când la vârsta lui n-ar fi trebuit să iasă din casă după ce se întunecă.
Adică la 62 de ani, când te caută moartea pe acasă, tu te duci în oraș să petreci …
Și când ai toate aceste date, de ce să te mai miri că a murit? Și, mai grav, să-și pui și întrebări despre cât de bine a fost tratat Ilie Balaci? Ce vină să aibă medicii care nu au știut să-l salveze dacă el nu a vrut să se salveze și a continuat să petreacă? Doar a spus și fata lui că se aștepta să moară tânăr. Dacă în România nu mori sănătos atunci vina îți aparține în întregime … Starurile rock care s-au drogat și au băut în tinerețea lor, în România nu ar avea nicio șansă.

A doua bazaconie pe care am auzit-o azi este că așa a vrut Dumnezeu. Dacă așa a vrut Dumnezeu, atunci asta este. Dar oare dacă I se făcea rău în Germania și era salvat, Dumnezeu ce zicea?", scrie jurnalista pe Facebook.

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy