Oana Stănciulescu: Cu ieșirea lui Dragnea de pe scena politică s-a încheiat o perioadă oribilă pentru România!

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Condamnarea președintelui PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare a generat reacții fără precedent în mediul online, dar și în rândul jurnaliștilor și a analiștilor.

Jurnalista Oana Stănciulescu consideră că ieșirea lui Liviu Dragnea de pe scena politică, prin  condamnarea la închisoare cu executare, este finalul unei perioade dificile pentru România.

"Liviu Dragnea a fost preț de 3 ani cel mai important personaj politic din România - a tăiat și a spânzurat, a promovat legi în interesul personal și de grup, a pus oameni în funcții, a împărțit cum a vrut banii publici, a desființat instituții, a înființat instituții care să-i decapiteze adversarii, a schimbat conducerile instituțiilor după bunul lui plac. A scos sete de mii de oameni în stradă pe care i-a amendat, intimidat, ignorat. A făcut țăndări imaginea României în lume. A făcut din România copilul problemă al Uniunii Europene. A fost jupânul României. Dar a visat să ajungă un dictator care să conducă țara ca pe moșia lui. N-a știut că România  nu este Teleormanul. Dragnea a crezut, ca și Ceaușescu, că mămăliga nu explodează. S-a înșelat. Odată cu condamnarea lui Liviu Dragnea se încheie o perioadă oribilă pentru România", spune Oana Stănciulescu pentru stiridiaspora.ro.

Despre ce înseamnă condamnarea lui Liviu Dragnea a vorbit pentru Digi24 și jurnalistul Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

„Să ne gândim ce s-ar fi întâmplat dacă această sentință ar fi putut să nu fie pronunțată niciodată, dacă Liviu Dragnea și-ar fi atins unul dintre scopurile principale ale vieții și activității sale: distrugerea justiției din România”, a spus Cristan Tudor Popescu, la Digi24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel