O vedetă ProTV a izbucnit după ce a fost dată afară: "Sclavii nu mor. Sclavii sunt eterni"

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

O vedetă PRO TV a izbucnit pe Facebook după ce a fost dată afară. Ea le-a transmis un mesaj dur șefilor trustului. 

Ioana Cosma a postat un mesaj pe Facebook, după ultima ediție a emisiunii "Ora exactă în sport", pe care a moderat-o la postul Pro Arena. Ea a declarat că, deși există oameni foarte talentați în această televiziune, sunt unele lucruri pe care nu le-a putut tolera. La finalul unui mesaj de apreciere pentru oamenii cu care a lucrat, ea ales însă să pună mai multe hastaguri interesante.

Astfel Ioana Cosma a scris "sclavii nu mor, sclavii sunt eterni, Restul e tacere, Eu cand vreau sa fluier".

La scurt timp după ce a publicat mesajul, acesta a fost apreciat de mulți internauți, însă Ioana Cosma a ales să-l editeze și a șters respectivele haștaguri. Însă, grație, funcției Facebook care permite să fie consultate editările anterioare, se poate observa clar mesajul inițial.

FOTO:

Mesajul inițial, care conține un atac la adresa șefilor trustului

ioana-cosma-post-original-facebook

Mesajul editat, în care au dispărut haștagurile

ioana-cosma-post-editat-facebook

Din 5 februarie, în locul acestui show-ului Ora exactă în Sport vor fi difuzate serielele de comedie "Familia Bundy" și "Seinfeld".

Ioana Cosma lucra de 28 de ani în trustul PRO

 

În luna ianuarie, Ioana Cosma, cu o vechime de 28 de ani în trustul Pro, și Mihai Mironică au fost anunţaţi de întreruperea colaborării. Ultima ediţie a emisiunii “Ora exactă în sport” a fost difuzată în data de 5 februarie 2023.

De-a lungul timpului, canalul de televiziune a purtat mai multe denumiri, TV Sport, Sport.ro și Pro X, titulatura de Pro Arena fiind utilizată începând cu 4 aprilie 2022.

De asemenea, împreună cu Mihai Mironică și Ioana Cosma, au fost dați afară alte cinci persoane: producătorul emisiunii, Leonard Badea, precum şi Robert Zamfirescu, Alin Floroiu, Florin Culiță și Dan Ionescu. Totodată, șeful departamentului sport de la Pro TV, Ionuț Eduard Coandă, şi-a anunțat demisia în urma acestei decizii.

Reprezentanții trustului Pro au motivat decizia prin ajutări ale grilei de programe făcute pe baza analizelor de performanță: „Așa cum am anunțat deja încă de la rebranduirea de anul trecut, vrem ca telespectorii noștri să se bucure de conținut de calitate, relevant pentru ei. În acest sens, pe baza analizelor de performanță, facem ajustări grilei de programe, ceea ce poate implica și reorganizarea unor echipe”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel