O prinde Anul Nou în funcție? Când va fi depusă moțiunea împotriva Guvernului Dăncilă

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Raluca Turcan, liderul deputaților liberali, a declarat, miercuri, că o moțiune de Cenzură la adresa Guvernului Dăncilă va fi depusă până la sfârșitul anului. 

Liderii Partidului Naţional Liberal sunt într-un dialog constant cu partidele de Opoziţie şi, până la sfârşitul anului, va fi iniţiată o moţiune de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă, a declarat, miercuri, liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan. 

"Pe subiectul moţiunii de cenzură suntem într-un dialog constant şi, până la sfârşitul acestui an, vom iniţia o moţiune de cenzură, dar în momentul în care vom avea cele mai mari şanse să treacă", a explicat Turcan, într-o declaraţie acordată la Palatul Parlamentului. 

Ea a susţinut că există alternativă la guvernarea PSD şi oricând, dacă actualul Executiv va fi înlăturat, poate fi promovată o echipă de oameni competenţi.

"PNL va putea să pună la dispoziţie un Guvern care să lucreze pentru români, care să poată să reprezinte România cu demnitate într-un moment de o asemenea importanţă şi responsabilitate cum este deţinerea Preşedinţiei Consiliului UE", a spus Turcan. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel