O nouă REGLARE de conturi între grupările MAFIOTE din Napoli. Doi tineri au fost ÎMPUȘCAȚI în cap și în piept

Eduard Pascu |
Data publicării:

Doi tineri au ajuns azi noapte în stare gravă la spital după ce au fost împușcați în cap și piept de alți tineri aflați pe scutere.

O nouă reglare de conturi între rețele de crimă organizată a avut loc azi noapte în Napoli. Antonio Testa, în vârstă de 18 ani și Ciro Vecchione, în vârstă de 19 ani, apropiați de membrii clanului Sequino, se aflau azi noapte, în jurul orei 2.30 pe motociclete și se se pregăteau să plece de la un local către domiciliu. Cei doi locuiesc în același imobil din Vico Maresca.  

Chiar când se pregăteau să plece de ei s-au apropiat mai mulți indivizi aflați pe patru scutere care au început să tragă asupra celor doi. Luați prin surprindere, tinerii nu au mai avut timp să reacționeze. Acțiunea indivizilor se dovedește clar că a fost de a îi ucide din moment ce, conform imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă, focurile trase au vizat capul și pieptul.

Cei doi au ajuns în stare gravă la spital. Medicii spun că au avut noroc că nu au murit pe loc. Antonio Testa, care este fotbalist amator, a fost împușcat în cap. Casca de motociclist l-a scăpat de la o moarte sigură. Un glonț a rămas înfipt în cap în timp de al doilea a trecut prin cap fără să-i afecteze creierul.

Ciro Vecchione este mai puțin grav. Gloanțele trase la nivelul capului nu l-au nimerit, în schimb a încasat două gloanțe în piept. Culmea, acesta este și actor. A avut un rol în filmul lui Claudio Giovannesi, ”La paranza dei bambini”, bazat pe cartea lui Roberto Saviano, în care au fost relatate războaiele Camorra declanșate de copii în centrul Napoli. Vecchione a interpretat rolul șefului unei găști, poreclit ”O Russo”.

Anchetatorii, care au văzut deja imaginile surprinse de camerele de supraveghere, cred că este o răzbunare între bandele de tineri care s-au declanșat în aprilie când, cu focuri de armă, au fost răniți doi minori în cartierul Sanità din Napoli.

În acea ambuscadă doi tineri în vârstă de 15 ani, fii unor infractori ai clanului Contini din zona Arenaccia din Napoli, au fost împușcați.

Poliția spune că nu este vorba de un ”război” al Camorra, ci de ciocniri care au început pe paginile de socializare, care, în orice caz, își au rădăcinile într-un mediu degradat și legat de criminalitatea organizată.

Cei doi răniți aseară nu sunt membri ai clanului, ci prieteni ai membrilor clanului Sequino.

Citește și: Asasinat MAFIOT la Napoli. Un tânăr a fost CIURUIT în plină stradă

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel