Asasinat MAFIOT la Napoli. Un tânăr a fost CIURUIT în plină stradă

Eduard Pascu |
Data publicării:

Un tânăr de 25 de ani a fost împușcat în plină stradă. Atacatorii și-au descărcat armele în el, parcă pentru a fi siguri că acesta va muri.

Un asasinat în stil mafiot a avut loc în Napoli. Un tânăr de 25 de ani a fost ciuruit sub privirile trecătorilor înspăimântați. 

Conform anchetatorilor, Antonio Zarra, 25 de ani din Pianura, cunoscut cu antecedente penale a murit joi noaptea. Acesta fusese adus la spital după ce, în timp ce se afla pe via Jacopo Carrucci, în Napoli, a fost împușcat. Medicii au găsit șase gloanțe în corpul lui. Polițiștii au găsit la locul crimei nu mai puțin de zece cartușe cal. 9x21mm și urme de sânge.

Investigațiile sunt în curs de clarificare a dinamicii și identificarea celor responsabili. 

Reconstituirea detaliilor crimei, care pare să fie legată de lupta pentru supremație, în curs, între Calone, aliații familiei Marsicano și Carrillo, indicați drept ”moștenitori” ai Pesce-Marfella și Marsicano di Pianura din care făcea parte și Antonio Zarra.

Este o crimă care are totuși multe laturi întunecate: anchetatorii au evidențiat faptul că Zarra, în ultima vreme, a stat departe de aceste lupte, fără niciun contact direct cu principalii afiliați ai grupului, un detaliu care ar putea complica ancheta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel