O mașină a intrat în multime în Manchester. Cinci victime

Vlad Manolache |
Data publicării:

O mașină a intrat în mulțime, joi seară, la Manchester. Cinci persoane au fost rănite.

Poliţia a fost chemată în Trafford Park, joi, la ora locală 21.50, după ce o mașină a intrat în mulțime.. O purtătoare de cuvânt a Serviciului de ambulanţă pentru regiunea de nord-vest a precizat că cinci persoane sunt tratate pentru "răni grave".
Maşina nu s-a oprit şi acum poliţia încearcă să identifice autovehiculul, un BMW albastru.Martorii au descris trecătorii îngroziţi care s-au grăbit să-i ajute pe răniţi după incident. Ryan Currie, de 23 de ani, a declarat pentru Press Association că a văzut un BMW "venind în viteză" din sensul giratoriu.

Trei oameni "aruncați în aer"


"Am văzut trei oameni şi un câine aruncaţi în aer. Maşina a continuat să se deplaseze fără oprire. Când am auzit câinele urlând şi fugind de colo colo, foarte mulţi oameni s-au adunat pentru a-i ajuta pe răniţi. O mulţime de oameni s-a adunat în jur, sunând la ambulanţă şi la poliţie, a relatat el. Patru ambulanţe şi o echipă de răspuns pentru zone periculoase s-au deplasat la locul impactului.
Potrivit unei purtătoare de cuvânt a serviciului de ambulanţă trei răniţi au fost transportaţi la Salford Royal şi unul la Manchester Royal Infirmary. Nu există până în prezent dovezi care să sugereze că incidentul este legat de terorism, a anunţat poliţia din Manchester.

[Cititi si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel