O lingură de sare, una de zahăr și puțin lapte. Trucul care va face minuni dacă îl folosești o dată pe săptămână

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
O lingură de sare, una de zahăr și puțin lapte. Trucul care va face minuni dacă îl folosești o dată pe săptămână
O lingură de sare, una de zahăr și puțin lapte. Trucul care va face minuni dacă îl folosești o dată pe săptămână

Nu există moment mai potrivit pentru a purta cele mai bune sandale ale noastre decât vara. Fie pentru o întâlnire la masă, pentru a merge la plajă sau pur și simplu pentru o după-amiază cu prietenii, sandalele pot fi cei mai buni aliați ai noștri în acest sezon. De aceea, astăzi, vom oferi rețeta unui scrub cu sare de casă pentru a îndepărta pielea moartă de pe picioare.

Picioarele noastre, de la sine, au deja nevoie de noi să le tratăm și să le răsfățăm din când în când. Dar când purtăm pantofi deschiși suntem mai expuși la agenți străini care ne pot maltrata pielea, așa că avem nevoie de un plus pentru a reda moliciunea și acea textură luxuriantă, aspectul pe care îl iubim atât de mult.

A amestecat suc de lămâie cu lapte și amidon de porumb. Un truc ieftin cu efecte foarte prețioase

Acest remediu este super ușor de făcut, dar și ieftin, pentru că suntem siguri că ai toate ingredientele în bucătărie. Nu uita să-ți păstrezi picioarele curate, să le usuci bine înainte de a-ți pune șosetele și să le hidratezi foarte bine, astfel încât să fie mereu gata pentru sandalele tale preferate.

Problemele din casă pe care le puteți rezolva doar cu un pahar de sare. Trucuri grozave și ieftine pentru gospodine

 

Exfoliant cu sare de casă pentru a îndepărta pielea moartă de pe picioare

 

O să ai nevoie de:

- lapte

- sare

- zahăr.

Trucuri cu mânere de la bidoanele de plastic care valorează aur. Dați o viață nouă acestor deșeuri. Acesta este secretul!

Pas cu pas:

Picioarele tale trebuie să fie curate. Înmuiați-le în apă caldă timp de 30 de minute. Într-un bol se amestecă o lingură de sare, o lingură de zahăr și puțin lapte pentru a forma o pastă. Aplică această pastă pe picioare făcând masaje circulare blânde. Lăsați să stea câteva minute. Clătește cu apă caldă și hidratează-ți foarte bine picioarele.

O să ai picioare de vis cu acest truc de casă simplu dacă îl aplici o dată pe săptămână!

Curăță un cățel de usturoi și aruncă-l în toaletă înainte de a merge la culcare. Trucul de care nu te poți lipsi

 

Vezi și

 

Amestecă lapte cu usturoi, elixirul care a devenit faimos peste noapte. Iată tot ce trebuie să știi despre el

 

Laptele de usturoi este o băutură aromată și medicinală, un remediu de casă pentru răceală, diabet și ar putea fi făcut în câteva minute. Laptele de usturoi este un înlocuitor sănătos al ceaiului / cafelei seara. Citește câte beneficii are și cum se prepară.

Medicina modernă este foarte eficientă, dar are un preț - aproape fiecare medicament poate provoca o serie întreagă de efecte secundare. Acesta este motivul pentru care tot mai mulți oameni apelează acum la sisteme de medicină naturală, deoarece acestea se bazează pe utilizarea de ierburi, condimente și alte ingrediente naturale care nu au efecte secundare, cel puțin atunci când sunt folosite cu moderație.

Laptele cu usturoi este un remediu natural foarte des folosit, deoarece oferă o gamă largă de beneficii pentru sănătate și este ușor de preparat. Iată care sunt beneficiile pentru sănătate ale amestecului de laptele cu usturoi.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel