O lingură de miere de albine și spanac. Trucul fabulos cu rezultate fantastice în doar câteva minute! Vei economisi foarte mulți bani

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Cine știa că Popeye avea dreptate în privința spanacului? Acum, dacă ai vrut vreodată să te apuci de o dietă pe bază de sucuri verzi sau smoothie-uri, nu ești străin de acest ingredient miraculos. Însă noi ți-am pregătit un truc prin care poți absorbi mult mi rapid beneficiile spanacului. Nu ai nevoie decât de o lingură de miere în plus.

Spanacul nu este excelent doar pentru sistemul tău digestiv, ci este și un ingredient excelent pentru măștile de față și măștile de păr. Da, funcționează atât la nivel topic, cât și intern. Bineînțeles, cel mai bun mod de a consuma spanac este prin includerea lui în dieta zilnică sau în smoothie-ul zilnic (sau, dacă ești foarte curajoasă, atunci suc verde), dar nu poți subestima puterea frunzei verzi în tratamentele de înfrumusețare.

Când vine vorba de piele, spanacul conține unul din CELE MAI CAUTATE ingrediente de frumusețe în ultima vreme și anume retinolul. Este, de asemenea, o sursă de vitamina C, E, luteină și alți micronutrienți.

Așadar, iată o mască pentru piele și o mască pentru păr care vă va rezolva toate problemele.

 

Mască cu spanac pentru o piele strălucitoare

 

O mască de față cu spanac va ajuta la eradicarea pigmentării în timp și, de asemenea, inversează daunele provocate de poluare, oferind în același timp o strălucire a pielii tale. Este deosebit de bună pentru pielea uscată.

 

Ingrediente

 

- 1 cană de frunze de spanac tocate mărunt

- 1 lingură de miere

- 1  lingură de ulei de măsline sau ulei de migdale

- 1 lingură de suc de lămâie

 

Mască cu spanac pentru o piele strălucitoare - Mod de preparare

 

Spălați frunzele de spanac înainte de a le tăia. Apoi adăugați-le împreună cu celelalte ingrediente într-un blender și amestecați până la omogenizare. Aplicați masca pe față cu ajutorul unei pensule și lăsați-o să acționeze timp de 15 - 20 de minute. Clătiți-o cu apă caldă și urmați-o cu o cremă hidratantă. Mierea acționează asupra inflamației de pe piele din cauza acneei, iar sucul de lămâie ajută la reglarea producției de sebum.

 

Mască de spanac pentru creșterea părului

 

Pentru păr, acesta ajută la creșterea părului. Leguma îmbogățită cu vitamine și micronutrienți ajută la hrănirea scalpului și a părului și protejează părul împotriva daunelor provocate de poluare. Vitaminele B și C pe care le conține încurajează creșterea părului în timp. De asemenea, are un conținut ridicat de fier care asigură un aport crescut de oxigen la nivelul foliculilor de păr, stimulându-i în continuare.

 

Ingrediente

 

- 1 cană de frunze de spanac

- 1 lingură de miere

- 2 linguri de ulei de măsline, de cocos sau de ricin

 

Mască de spanac pentru creșterea părului - Mod de preparare

 

Curățați spanacul cu apă rece înainte de a pune toate ingredientele într-un blender. Amestecați până când este complet neted. Aplicați amestecul pe scalp și pe păr ca și cum ați aplica o vopsea. Apoi leagă-ți părul și acoperă-l cu o cască de duș sau cu o pungă pentru a genera căldură. Da, acest amestec va mirosi un pic, motiv pentru care acoperirea devine și mai esențială. Spălați-l cu un șampon blând după 30-40 de minute. Fă acest lucru cel puțin o dată pe săptămână pentru un impact maxim.

Ei bine, sper că aceste remedii vă ajută!

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel