O infirmieră româncă s-a spânzurat. Volumul de muncă și problemele de familie au doborât-o

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
infermiera_sinucidere_barlad
infermiera_sinucidere_barlad

O infirmieră de la Spitalul din Bârlad și-a pus capăt zilelor, în ziua de 13 decembrie. Femeia era epuizată de volumul de muncă îngrozitor de la Spitalul suport Covid-19. În plus, avea probleme în familie, fiin în divorț cu soțul său,  despre care se spune că era  agresiv. 

Din primele informații, infirmiera în vârstă de 46 ani părăsise domiciliu și locuia la un frate. Acolo și-a pus capăt zilelor, trupul neînsuflețit fiind găsit de către colegii de muncă. Femeia era în divorț cu soțul, pe rolul Judecătoriei Bârlad fiind un dosar în care se judeca divorțul celor doi. Mai mult, femeia ceruse, în luna octombrie, un ordin de protecție împotriva soțului, iar magistrații bârlădeni nu i-au admis cererea. În plus, au și pus-o să plătească cheltuielile de judecată în valoare de 250 de lei.

„Respinge cererea de emitere a unui ordin de protecție. Obligă pe reclamanta – victimă să plătească către stat suma de 250 lei cheltuieli de judecată (onorariu diminuat), pentru asistență juridică acordată din oficiu pârâtului – agresor, de Baroul de avocați Vaslui”, a fost decizia instanței bârlădene, scrie vremeanoua.ro.

Femeia a fost cea care a cerut divorțul, chiar dacă aveau doi copii. Procesul a fost întrerupt în starea de urgență din România, iar femeia s-a mutat la un frate. Duminică, 13 decembrie, la orele 8.01, la 112,  colegii ei au mers să o caute acasă, deoarece femeia nu venise la muncă. Acolo au găsit-o spânzurată cu un cearșaf. Femeia a lăsat, spun apropiații, un bilet de adio în care își cerea scuze familiei pentru gestul făcut, în special celor doi copii. „Apelul a fost făcut la 112 pe 13 decembrie, la orele 8.01. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili împrejurările în care s-a produs incidentul”, a precizat Loredana Stavăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel