O gălățeancă, la conducerea Organizației Mondiale a copiilor talentați

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Denisa Lepădatu are numai 13 ani, dar a obținut peste 30 de premii literare și 15 medalii internaționale.

 

Denisa Lepădatu are numai 13 ani şi este o elevă de excepţie a Şcolii Nr. 11 "Mihai Sadoveanu", deţinătoare a peste 60 de premii şi diplome la concursurile locale şi naţionale de limba română, matematică, informatică, limba engleză şi a 15 medalii (9 de aur, 3 de argint şi 3 de bronz). Pe lângă toate acestea, ea este bine cunoscută şi peste graniţele oraşului şi judeţului nostru, având un palmares unic la această vârstă în domeniul literaturii.

 

Denisa a primit foarte multe premii naţionale şi internaţionale pentru creaţiile sale şi are deja şapte cărţi publicate. Recent, ea a devenit câştigătoarea unui alt important premiu, cel de-al treizecilea în scurta ei carieră literară, Premiul special pentru încurajarea tinerelor talente al Asociaţiei Publicaţiilor Literare şi Editurilor din România, pentru cele două cărţi scoase la editura InfoRapArt - "Simfonia cuvintelor inocente (poeme)" şi "Orfani în haine de duminică (roman)".

 

Denisa este membră a câtorva cenacluri literare online şi este prezentă pe mai multe site-uri literare. A apărut în mai multe antologii de creaţii literare din ţară şi din străinătate. Este redactor şi colaborator permanent la revista literară “Boem@”, la revista "Micul Prinţ" din Chişinău. În octombrie 2015, a fost aleasă membru în comitetul de conducere al WOTC/ OMCT – Organizaţia Mondială a Copiilor Talentaţi.

 

SURSA: VIAȚA LIBERĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel