O femeie a zburat în Italia pentru o excursie de o zi, unde s-a răsfățat cu pizza și vin, cu mai puțini bani decât o noapte de distracții în Dublin

Alexandra Curtache |
Data publicării:
O femeie a zburat în Italia pentru o excursie de o zi, unde s-a răsfățat cu pizza și vin, cu mai puțini bani decât o noapte de distracții în Dublin / Foto: Unsplash
O femeie a zburat în Italia pentru o excursie de o zi, unde s-a răsfățat cu pizza și vin, cu mai puțini bani decât o noapte de distracții în Dublin / Foto: Unsplash

O femeie a reușit să economisească o sumă uriașă de bani zburând în Italia, unde a petrecut câteva ore vizitând obiective turistice, mâncând pizza și bând vin.  A cheltuir mai mult decât dacă ar fi ieșit o noapte în Irlanda, țara ei natală.

S-ar putea să vă întrebați cum a reușit femeia să zboare până în Italia și să facă toate aceste lucruri, iar asta să fie o modalitate de a economisi bani.

Katie Nolan, în vârstă de 29 de ani, se afla în Malta, în vizită la prietenul ei, când i s-a ivit o ocazie deosebit de încântătoare, datorită prețurilor ciudat de disparate la zborurile ieftine.

Ea se îndrepta din insula mediteraneană înapoi spre casa ei din Irlanda, când și-a dat seama că ar putea economisi o mulțime de bani și ar putea face și o excursie minunată de o zi în Italia.

 

Un zbor direct din Malta în Irlanda ar fi ajuns de șapte ori mai scump



Katie a explicat că zborul direct din Malta spre Irlanda ar fi costat peste 250 de euro, dar un zbor din Malta spre Italia a costat doar 12 euro, iar apoi zborul din Italia spre Irlanda a costat doar 23 de euro.

Întotdeauna și-a dorit să vadă Turnul Înclinat din Pisa, iar șansa de a petrece câteva ore bucurându-se de orașul italian, în timp ce mănâncă pizza și bea vin, nu putea fi ratată, mai ales pentru o astfel de economie la călătorie.

După spusele lui Katie, "nu puteam să nu o fac" mai ales că toată călătoria ar fi fost mai ieftină decât o ieșire în oraș în Dublin, unde locuia.

"A fost mai ieftin să zbor indirect pentru a ajunge în Irlanda, deoarece am făcut acest lucru de câteva ori prin Marea Britanie, din Spania în Irlanda", a spus ea despre planurile sale de călătorie inteligente.

"A fost mai ieftin decât să ies într-o seară în oraș în Dublin, deoarece în ultimele săptămâni, Dublin se află în primele zece cele mai scumpe orașe din Europa".

 

Toată excursia plus cumpărăturile au fost de patru ori mai ieftine



În total, nota de plată pentru excursia de o zi, prețul călătoriei, al mâncării, al băuturii și al câtorva magneți de frigider pe care i-a cumpărat a fost pus cap la cap, s-a ridicat la 61 euro.

Aceasta este o economie uriașă în comparație cu ceea ce ar fi trebuit să cheltuiască doar pentru zborul din Malta spre Dublin și chiar a reușit să ajungă la serviciu a doua zi fără probleme.

Dacă reușești să găsești zboruri ieftine, este impresionant cât de multe poți face cu câțiva euro, așa cum au făcut și alți călători care au căutat chilipiruri și care au făcut lucruri similare. Un bărbat, auzind povestea a scris că și el a zburat în Italia și a cumpărat o pizza la un preț de chilipir, reușind să zboare din Marea Britanie la Milano și să cumpere pizza pentru doar 20 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel