O fată de 20 de ani s-a aruncat în fața metroului, la stația Lujerului. ULTIMA ORĂ

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

O tânără s-a aruncat în fața metroului, la stația Lujerului. Medicii încearcă să-i salveze viața.

UPDATE!

Femeia prinsă, miercuri, sub tren, la Stația de Metrou Lujerului, a fost scoasă în stare de inconștiență și transportată la Spitalul Universitar.

„La momentul extragerii, această era inconștientă, însă respira. Pentru gestionarea situației de urgență s-a acționat cu un echipaj al Grupului Special de Salvatori, un echipaj de prim ajutor SMURD, o autospecială de descarcerare si cu o autospecială cu apă și spumă”, spun reprezentanții ISU București-Ilfov.

Știre inițială 

O tânără în vârstă de 20 de ani s-a aruncat în fața metroului, la stația Lujerului, potrivit Antena 3.

Medicii de la SMURD din cadrul ISU București-Ilfov sunt la fața locului și îi acordă îngrijiri medicale tinerei. Deocamdată, fata de 20 de ani este evaluată de echipajele de urgență pentru că acest incident a avut loc în urmă cu puțin timp.

Din primele informații, se pare ca victima a fost prinsă sub garnitură, mai exact între vagoanele 3 și 4.

Circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate

 

Metrorex precizează, într-un comunicat, că începând cu 08:38, circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate pe Magistrala 3 din cauza unei posibile tentative de suicid la stația de metrou Lujerului, linia 1.

Pentru evitarea aglomerației la nivel peron, accesul călătorilor în stație a fost restricționat până la remedierea situației.

De asemenea, pentru continuarea călătoriei celor deja aflați în stație, circulația a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile: Preciziei – Lujerului, linia 2 și Eroilor 1 – Preciziei, linia 2

Conform procedurilor aplicabile în astfel de cazuri a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD, iar instituțiile abilitate vor cerceta condițiile în care s-a produs evenimentul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel