O angajată nemulțumită a aruncat în aer un depozit de petrol, pentru că s-a săturat de șef. Pagube de 900.000 de lire

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

O angajată nemulțumită de șeful ei, a aruncat în aer un depozit de petrol din Thailanda, provocând pagube de 900.000 de lire sterline.

 

Femeia,  în vârstă de 38 de ani, ar fi aruncat în aer depozitul Prapakorn Oil pe 29 noiembrie. Ea ar fi dat foc unei bucăți de hârtie și ar fi aruncat-o peste un container încărcat cu combustibil. Întrebată ce a determinat-o să facă acest gest, ea a susținut că a fost influențată de stresul pe care i l-a provoca șeful ei, un bărbat în vârstă de 65 de ani.

Imaginile de pe camerele de supraveghere o arată pe aceasta, care lucra ca șefă a depozitului, intrând în depozit, ținând în mână ceea ce pare a fi o bucată de hârtie, înainte de a merge în spatele unui rând de containere.

Imediat după aceea, flăcările au început să se extindă, iar în final, infernul a provocat pagube în valoare de 900.000 de lire sterline. Acesta s-a răspândit cu repeziciune din cauza materialului inflamabil existent în rezervoare.

Intervenția a fost una extrem de dificilă, astfel că 40 de mașini de pompieri au lucrat pentru a stinge incendiul.

 

Pagube de 900.000 de lire sterline


Pe lângă faptul că au reușit să controleze incendiul, pompierii au fost nevoiți să împiedice ca uleiul în flăcări să se reverse într-un canal și să ajungă într-o zonă rezidențială aflată în apropiere.

În total, a fost nevoie de patru ore pentru ca serviciile de urgență să reușească în cele din urmă să țină sub control incendiul violent.

De asemenea, și locuitorii din zonă au avut de suferit, căci o femeie ar fi suferit arsuri pe braț și a fost transportată de urgență la spital. Ea se află acum în afara oricărui pericol.

Ofițerii au estimat costul pagubelor provocate depozitului de petrol la aproximativ 900.000 de lire sterline. Se pare că peste zece case au fost, de asemenea, avariate în infern, scrie Daily Mail.

 

Incendiu cu flăcări de 5-6 metri la o firmă 

 

Un incendiu violent a izbucnit și în țara noastră, în urmă cu câteva zile, în curtea unei firme în care sunt depozitate frigidere din localitatea Popești-Leordeni. Flăcările au o intensitate foarte mare, de peste 5-6 metri și exista pericol de extindere. A fost emis mesaj Ro-Alert.

Pompierii de la ISU București-Ilfov au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la stive de materiale reciclabile (frigidere, etc) depozitate în curtea unei firme din Popeștti-Leordeni, la intersecția Șoselei de Centură cu Șoseaua Oletniței.

Flăcările au avut o intensitate foarte mare, de peste 5-6 metri și au afectat inclusiv halele de depozitare, a transmis ISU București-Ilfov.

Suprafața afectată este de peste 3.000 de metri pătrați. Conform pompierilor, nu sunt persoane rănite.

.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel