Nutella făcută acasă: Demențiala cremă de ciocolată cu alune, varianta dietetică, gata într-un minut și cu doar 90 de kilocalorii

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Nutella făcută acasă: Demențiala cremă de ciocolată cu alune, varianta dietetică, gata într-un minut și cu doar 90 de kilocalorii
Nutella făcută acasă: Demențiala cremă de ciocolată cu alune, varianta dietetică, gata într-un minut și cu doar 90 de kilocalorii

Producătorii cremelor de ciocolată cu alune care se găsesc în comerț ar vrea să șteargă această rețetă de pe Internet. Iată cum să pregătești la tine acasă delicioasa cremă de ciocolată cu alune, varianta dietetică. Este gata într-un minut și are doar 90 de kilocalorii.

Această cremă Nutella falsă merge foarte bine cu biscuiți sau direct cu pâine prăjită. Nu are nimic în minus față de crema tartinabilă originală. De fapt, este la fel de bună și de gustoasă. Va încânta pe toată lumea și va deveni un răsfăț la care nimeni nu va putea renunța. Pentru că are o aromă unică, care vă va trimite papilele gustative în extaz.

În plus, dacă doriți să vă faceți iaurtul un pic mai gustos, nimic nu vă împiedică să îl amestecați cu această cremă sau, dacă pur și simplu nu-i puteți rezista, o puteți savura direct așa cum este, cu lingurița.

Dacă îți place această rețetă, sigur îți va plăcea și aceasta: Tarte cremoase cu Nutella. O adevărată delicatesă de patiserie cu o umplutură incredibilă de cremă de alune 

Fără nicio îndoială, în acest fel puteți avea întotdeauna un mic dejun sau o gustare de după-amiază sănătoasă, autentică și incredibil de gustoasă. Te va lăsa fără suflare și te va face să vrei să o faci în fiecare zi. Nu mai trebuie să-ți faci griji cu privire la numărul de calorii pe care le consumi, deoarece aceasta este o adevărată bombă dietetică care îți va permite să savurezi această mică plăcere vinovată.

Nu vă va lua mai mult de câteva minute pentru a vă pregăti, deoarece procesul este prea ușor și intuitiv! Credeți-mă, merită și nu veți regreta deloc, ba chiar vă va plăcea.

Nutella făcută acasă, varianta dietetică 

 


Timp de preparare: 1 minut
Porțiuni: 3
Calorii: 90 per porție

Nutella falsă, delicioasa cremă de ciocolată cu alune. Rețeta pas cu pas


Ingrediente

150 g iaurt grecesc cu conținut scăzut de grăsimi;

30 g alune de pădure;

2 lingurițe de pudră de cacao amară;

1 banană.


Pregătire


Mai întâi puneți iaurtul, alunele, cacaua neîndulcită și banana (decojită și tăiată) în recipientul blenderului.

În cele din urmă, închideți capacul, porniți aparatul și amestecați totul în mod corespunzător, continuând să lucrați timp de câteva secunde (nu depășiți câteva minute).

După aceasta, Nutella este gata pentru a fi consumată cu pâine sau folosită după bunul plac.

Note și sfaturi

Pentru a păstra Nutella falsă, puneți-o într-un recipient etanș, apoi transferați-o în frigider, unde va rezista timp de 1 săptămână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel