Nuntă cosmică în Taur. „Miri“ - Luna și Soarele: Fenomenul astrologic ce influențează major zodiile pentru următorii ani

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Nuntă cosmică în semnul Taurului. Anul acesta, „invitați“ la nunta astrală sunt și Uranus și Venus, ceea ce va avea un impact social intens de autoreglare pentru Saturn în Vărsător pentru următorii ani.

Nunta Cosmică se petrece atunci când Soarele şi Luna se află la punctul lor de exaltare, moment unic în fiecare an, care are loc atunci când Soarele completează cu prezenţa sa energia marţiană a Berbecului, iar Luna se scaldă în energia venusiană, caldă şi iubitoare, a Taurului. 

Luna a intrat în Taur pe 12 aprilie, unde va sta până mâine dimineață,15 aprilie. Soarele este tot  în zonă“, în zodia Berbecului.

Soarele este în Berbec, în conjuncţie cu Venus, iar Luna tranzitează Taurul. Tot în Taur este și Lilith, dar și Uranus. La nunta Cosmică mai ia parte și Neptun în Peşti și Saturn din Vărsător. 

Saturn în Vărsător este punctul de început al unui transfer de putere, de la sisteme către indivizi. Vărsătorul încurajează inițiativele personale, reinventarea, redescoperirea individului. Încurajează omul să își ia viața în propriile mâini. 

Nuntă cosmică în Taur. Fenomenul astrologic influențează major zodiile

 

Taurul este semnul care dorește să încetinească și să stabilizeze totul. Este manifestarea în plan fizic. Acumularea, banii, confortul, senzualitatea, plăcerile vieții, bunăstarea, atașamentul, posesiunile, toate acestea sunt în strânsă legătură cu Taurul. Uranus în Taur vine cu un imbold, dacă spaţiul în care trăiești nu mai vibrează cu nimic, nu e mai atrage, nu te mai încântă, dacă ai devenit prizonierul unei zone de confort ajunsă la cote toxice. Altfel spus, starea materială înconjurătoare va fi repusă în acord cu nevoile intrinseci de evoluţie. 

Lilith înseamnă lucrurile de care ne este rușine, pe care nu le acceptăm în ființă noastră, asta și pentru că nu suntem conștienți decât în mică măsură de ele. Lilith înseamnă provocare. Vine la pachet cu lecții dure de multe ori, pentru a ne provoca în așa măsură încât să dezvăluim ceea ce ținem ascuns și ne sabotează existența. Până la urmă, Lilith este libertatea în forma cea mai crudă, este spiritul rebel din noi și dorința de egalitate în toate felurile.

Luna este guvernatorul inconștientului, al vieții psihice, al impulsurile lăuntrice, neconștientizate, care conduc prin intermediul trăirilor și reacțiilor. Luna conduce partea emoțională și sufletească și reprezintă tot ce ne hrănește rădăcinile, incluzând ereditatea, maternitatea, mediul de origine și comunitatea în care trăim.

Luna, guvernatoarea forței lăuntrice

 

Simbolistica Lunii este aceea a unui instrument lăuntric care în general este ignorat de omul rațional de azi. Observându-și emoțiile și urmându-și sentimentele, omul se apropie de țelurile sale pe căi subtile, uneori de neînțeles chiar și pentru sine.

Luna este în Exaltare în semnul Taurului din 12 aprilie, unde duce emoțiile pe culmile romantismului - care nu trebuie confundat cu atitudini și trăiri siropoase, „telenovelistice“, ci trebuie înțeles în sensul sau clasic, de atracție lăuntrică pentru bine și frumos. Este momentul în care are loc o furtună de momente emoționante și înălțătoare în relațiile interumane.

Mai mult, poate fi momentul care să dirijeze crearea sau reconfigurarea unui plan de viaţă pentru o persoană sau pentru crearea unor proiecte importante care au nevoie de sprijin spiritual sau reprezintă creaţii spirituale. Acesta este cel mai constructiv moment din an şi ar fi un lucru înţelept să proiectăm cele mai ambiţioase şi creative gânduri pe care le dorim manifestate în viaţa noastră.

Altfel spus, ceea ce gândim, simțim și spunem în această perioadă de Nuntă Cosmic va veni sub o formă sau alta în viața noastră în decursul anului următor. Căci tot ce suntem se amplifică, tot ce spunem  se materializează, tot ce facem crește și se multiplică tot ceea ce transmitem. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel