Numirea Adinei Florea la şefia Secţiei Speciale, BOICOTATĂ de membrii CSM

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Adina Florea pare că nu a avut noroc nici de data aceasta să fie validată ca şefă a Secţiei speciale de investigare a magistraţilor. Membrii CSM s-au prezentat la şedinţă, dar au refuzat să participe, boicotând astfel votul.

Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, a ieşit din sediul CSM la scurt timp după începerea şedinţei: "După cum observaţi, eu m-am prezentat la plen", a fost declaraţia ministrului.

Citeşte şi: Licu, la CSM: "Se anunţă o şedinţă cu scântei". Birchall: "Cine v-a spus asta, să îi fie ruşine"

De atlfel, procurorul general interimar, Bogdan Licu, a spus înainte de şedinţa de plen a CSM că va fi "o şedinţă cu scântei".

"Am fost în clădire, dar nu a fost cvorum. Nu a fost vorba de un boicot. Va fi un comunicat cu privire la modul pentru care Secţia pentru procurori şi o parte din Secţia pentru judecători au reacţionat aşa", a precizat Bogdan Licu, la ieşirea din sediul CSM.

Citeşte şi: Cazul Sorinei. Procurorul general: "Secţia specială o anchetează pe procuroare. Fetiţa nu trebuie să părăsească ţara"

Este a doua oară când plenul este amânat din lipsă de cvorum.

Iniţial, validarea Adinei Florea la şefia Secţiei speciale trebuia discutată săptămâna trecută, însă şedinţa de plen nu a mai avut loc, deoarece nu a fost întrunit cvorumul.

Potrivit unor surse apropiate CSM, de data aceasta, câţiva procurori şi judecători au refuzat să participe la plenul de luni până nu sunt eliminate de pe ordinea de zi toate punctele care vizează SIIJ.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel