Licu, la CSM: "Se anunţă o şedinţă cu scântei". Birchall: "Cine v-a spus asta, să îi fie ruşine"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Bogdan Licu, procurorul general interimar, a declarat că se anunţă o şedinţă cu scântei în plenul CSM, în care se discută validarea Adinei Florea la şefia Secţiei speciale.

"Se anunţă o şedinţă cu scântei", a declarat Bogdan Licu, la intrarea în sediul CSM.

Întrebat insistent de jurnalişti ce înseamnă "o şedinţă cu scântei", Bogdan Licu le-a răspuns scurt: "Ştiţi foarte bine".

 

Birchall: "Cine v-a dat această informaţie, să îi fie ruşine"

 

Speculaţiile unei şedinţe tensionate au apărut în această dimineaţă, când surse media au spus că ministrul Justiţiei, Ana Birchall, nu va veni nici de data aceasta la CSM, deşi s-a prezentat totuşi la şedinţă.

Citeşte şi: Cazul Sorinei. Procurorul general: "Secţia specială o anchetează pe procuroare. Fetiţa nu trebuie să părăsească ţara"

"Cine v-a dat o asemenea informaţie, ar trebui să îi fie puţină ruşine. Pe mine mă deranjează ce s-a dsicutat în ultima perioadă în spaţiul public şi mă aştept ca asemenea practici să înceteze. Conform Constituţiei, ministrul Justiţiei este membru de drept în CSM", a declarat Ana Birchall, la sediul CSM.

Citeşte şi: Tensiuni între Ana Birchall şi şefa CSM, Lia Savonea: "I-am comunicat că sunt în imposibilitatea de a mă prezenta"

Iniţial, validarea Adinei Florea la şefia Secţiei speciale trebuia discutată săptămâna trecută, însă şedinţa de plen nu a mai avut loc, deoarece nu a fost întrunit cvorumul.

Ulterior, Ana Birchall, ministrul Justiţiei, a transmis public că a anunţat conducerea CSM că nu a putut participa la plen deoarece tot atunci aveau loc activităţi la Guvern.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel