Noi INFORMAȚII despre OASELE și CRANIILE găsite în apropiere de Caracal. S-a aflat ce vechime au osemintele

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Cazul celor două schelete găsite pe un câmp din apropiere de Caracal este aproape de a fi rezolvat. Mai exact, surse din rândul anchetatorilor susțin că acestea ar fi vechi de 50 de ani, însă așteaptă rezultatele preliminare ale analizei antropologice. 

Cele două schelete au fost descoperite, marți, pe un câmp dintre două sate ale localităţii Brâncoveni, din judeţul Olt, în apropiere de Caracal. Descoperirea a fost făcută în urma lucrărilor de arătură, agricultorii anunţând poliţia. Procurorii au dispus efectuarea expertizei antropologice pentru a putea stabili ce vechime au acele schelete, sexul victimelor, data probabilă a decesului, dar şi dacă acestea au fost supuse agresiunilor. Din moment în moment sunt aşteptate rezultatele preliminare ale acestei expertize.

Citește și Descoperire ȘOCANTĂ la doi pași de Caracal: Fragmente osoase și CRANII UMANE, găsite pe câmp

Surse din rândul anchetatorilor susțin, însă, că vechimea cadavrelor este de cel puțin 50 de ani, anunță a1.ro. Experții urmează, însă, să stabilească descoperirea lor în acel loc.

De cealaltă parte, însă, primarul localității Brâncoveni, Ion Cheroiu, susține că satul Mărgheni, are o vechime atestată de 500 de ani, motiv pentru care explicațiile ar trebui să fie căutate la arheologi și istorici.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel