Nicolicea spune de ce nu poate pleca Dragnea

Narcis Popa |
Data publicării:

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a declarat, miercuri, că firesc era ca nemulțumirile să se dezbată în interiorul partidului, iar Dragnea nu va pleca, demisia fiind un act unilateral. Social-democratul a susținut că „până la scrisoare toată lumea era încântată" de conducerea partidului.

„Orice scrisoare deschisă creează niște efecte în spațiul public și cred că aceste lucruri care rămân scrise în scrisoare precum și celelalte lucruri, ordinea firească era să fie dezbătute în cadrul conducerii, după aceea să se facă o declarație de presă sau un comunicat cu problemele ridicate și cu răspunsurile la acele probleme. Evident că, fiind o ordine inversă, efectele nu au fost cele care ni le-am fi dorit noi pentru partid. Nu înțelegeam ce înseamnă asta cu pasul înainte sau pasul înapoi. Demisia este un act unilateral și despre act unilateral răspunde cel căruia i s-a cerut demisia. Dar a cere demisia cuiva este o solicitare care nu ține ca rezolvare decât efectiv de voința respectivă. Până la scrisoarea aceasta toată lumea era încântată ( de conducerea partidului-n.r)", a afirmat deputatul PSD, Eugen Nicolicea, în Parlament.

Întrebat care ar putea fi motivul pentru care PSD a scăzut în sondaje, Nicolicea a răspuns: „Cauzele sunt multe, în primul rând erodarea Guvernului". De asemenea, social-democratul a susținut că nu crede că vor exista plecări din partid după ședința CEx de vineri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel