Nicolae Ciucă anunță că jaloanele și țintele PNRR vor fi închise până joi

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Nicolae Ciucă anunță că jaloanele și țintele PNRR vor fi închise până joi
Nicolae Ciucă anunță că jaloanele și țintele PNRR vor fi închise până joi

Premierul Nicolae Ciucă anunță că până joi România va închide toate cele 24 de jaloane și ținte pentru PNRR. El precizează că 11 sunt deja închise, cinci vor fi finalizate în ședința Executivului de miercuri, iar celelalte opt vor fi închise joi: „Important e să fie finalizate și transmise Comisiei”

„Suntem aproape de încheierea trimestrului I din acest an și la nivelul guvernului am avut de îndeplinit 24 de jaloane și ținte pentru PNRR. În acest moment sunt 11 jaloane și ținte închise.

În ședința de guvern de astăzi (miercuri - n.r.) vom închide încă cinci, urmând ca celelalte opt să fie închise până mâine (joi - n.r.). Aici discutăm de ordine de ministru și alte documente interne”, anunță Nicolae Ciucă.

El precizează că două documente vor face obiectul discuțiilor între Ministerul Cercetării și Digitalizării și Comisia Europeană.

„Important este ca mâine (joi - n.r.) ele să fie finalizate și transmise la Comisie. Le mulțumesc tuturor pentru efort și sigur fiind vorba de un trimestru în care am desfășurat toate activitățile și procedurile necesare îndeplinirii întregului set de jaloane și obiective avem acum identificate toate mecanismele, astfel încât să putem să gestionăm mai faciș și să avem un dialog mai coerent cu comisiile de specialitate de la Bruxelles pentru tot ceea ce înseamnă alinierea din punct de vedere al respectării reglementărilor impuse de la nivelul Comisiei și conținutul ghidurilor pe care noi le elaborăm pentru fiecare proiect în parte”, conchide premierul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel