Moment emoționant la Chef la Cuțite. Bunica Gherghina, vedetă pe TikTok, i-a dat pe spate pe jurați: "Vă pupă mamaia!" - VIDEO

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Bunica Gherghina Bereghianu, bunica virală pe TikTok, la Chef la Cuțite
Bunica Gherghina Bereghianu, bunica virală pe TikTok, la Chef la Cuțite

Moment emoționant în ediția de luni, 24 aprilie, a emisiunii Chef la Cuțite. Jurații au avut ocazia s-o cunoască pe Tanti Gherghina, bunica preferată a TikTok-ului, dacă e să ne luăm după cei peste 500.000 de urmăritori pe care îi are pe această rețea de socializare. 

Mamaia Gherghina Bereghianu, "cea mai virală bunică de pe TikTok", a ajuns la Chef la Cuțite. În ediția de luni, 24 aprilie, a show-ului culinar de la Antena 1, bunica Gherghina Bereghianu a gătit un preparat pe care îl savurează încă din copilărie: Bătuta cu brânză.

Bunica Gherghina este o adevărată senzație în mediul online și nu puțini sunt cei care urmăresc cu mult interes rețetele sale și modul în care pregătește diferite bunătăți.

Ca să îi impresioneze pe trei jurați, mamaia pregătit o bătută cu brânză, o plăcintă "ca la mamaia acasă".

"Bună seara, mamaie! Mă bucur enorm să fiu în fața dumneavoastră. Sunt bunica Gherghina, cea mai virală bunică din România. Am TikTok, am aproape 500.000 de urmăritori pe TikTok și pe Instagram peste 30.000 de urmăritori. Eu sunt cam haioasă așa, fac talente prin casă, mai cânt", a zis Bunica Gherghina când a intrat în platou. 

„Eu fac videoclipuri cu rețete, plăcinte, gogoși, turte. Mai am puțin și fac 500.000 de urmăritori. Nu m-am gândit niciodată că o să ajung să fiu atât de dornică să intru pe live. Îmi place tare mult, de mor. Până să fac TikTok, știți cum eram eu? N-aveam niciun curaj de nimic! Făceam orice pentru că trebuiau făcute. Dar de când am făcut atâtea vizualizări, atâția urmăritori, mi-au dat viață, simt că întineresc, nu mă mai doare nimic. Primesc sănătate, simt că plutesc”, mai zice Tanti Gherghina. 

VIDEO

Concurenta a luat cele trei cuțite. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel