Moise Guran despre epistola lui Dragnea către România: „Scrisoarea unui PSIHOPAT trimisă de ziua ei unei fete pe care a VIOLAT-O“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
captura foto
captura foto

Moise Guran și Denise Rifai au „tranșat“ scrisoarea trimisă de fostul șef al PSD, Liviu Dragnea, de Ziua României, în care fostul șef al PSD susținea că, de dragul României, el a sacrificat tot, chiar și propria libertate. Dragnea a scris mesajul de Ziua Națională din Penitenciarul Rahova, unde este închis.

Moise Guran a fost, aseară, invitatul lui Denise Rifai la Realitatea PLUS. Printre temele pe care le-au abordat cei doi jurnaliști în cadrul emisiunii „Legile Puterii“ a fost și scrisoarea pe care Liviu Dragnea a scris-o României, cu ocazia Zilei Naționale.

Moise Guran a comentat în termeni critici îndrăzneala lui Liviu Dragnea, închis în Penitenciarul Rahova pentru fapte de corupție și abuz în serviciu, de a face asemenea urări României, de ziua ei, comparând-o cu „scrisoarea unui psihopat trimisă de ziua ei unei fete pe care a violat-o“.

Citește și: Liviu DRAGNEA, mesaj pentru ROMÂNIA din spatele gratiilor: „De dragul tău am sacrificat tot, chiar și libertatea“

„Este grețoasă! Este scrisoarea unui psihopat trimisă de ziua ei unei fete pe care a violat-o“, a afirmat Moise Guran despre epistola fostului șef al PSD, scrisă din spatele gratiilor. 

Dragnea susținea în declarația sa pentru țară că a sacrificat „tot“ pentru ca România să devină mai „bogată și puternică“. El spune că a renunțat la multe: „mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău!“, scria Dragnea în epistola sa către România.

Citește și: ROMÂNII, REVOLTAȚI după MESAJUL lui Liviu Dragnea de Ziua României: „Ai sacrificat țara pentru tine și haita ta de hoți!”

Fostul președinte PSD mai spunea că a respectat cu sfințenie toate tradițiile:  te-am sărbătorit cu fiecare ocazie, te-am purtat în suflet și în piept oriunde în lume, m-am mândrit cu tine peste tot și ți-am dedicat ție întreaga mea viață.De dragul tău am sacrificat tot și am făcut ce am știut mai bine să te ajut să crești mare, să fii bogată și puternică“, îi „declara“ Dragnea, din spatele gratiilor, României, de ziua ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel